Nadalova žena ne skida ovaj šešir, a košta samo 20 evra? Ide uz sve nijanse, najbolje uz belu i zelenu, prelako se kombinuje

Nedeljko Tišanović Vesti 29.07.2024 19:05 0

Ako poželite da iskombinujete ovaj šešir, nećete se uopšte namučiti, jer se jadnostavno uklapa uz sve komade.

Marija Fransiska Pereljo

Profimedia

Dva najuspešnijia tenisera u istoriji tenisa Novak Đoković i Rafael Nadal, ponovo su odmerili snage na Olimpijskim igrama u Parizu. 

Njih dvojica pokazali su kako se igra najbolji tenis na svetu, a pored njihove igre, posebnu pažnju modnih znalaca privukle su i njihove izabranice Jelena Đoković i Marija Fransiska Pereljo, poznatije pod nadimkom Ćiska.

One su se pojavile u veoma sličnim, ležernim aufitima čime su odgovorile na visoke temperature u Parizu.

Jelena se pojavila u jednostavnoj belioj majici kratkih rukava na šta je dodala i šešir u istoj nijansi koji je bio odličan izbor za zaštitu od sunca.

Za razliku od Jelene, Ćiska se pojavila u takođe beloj majici sa dubokim deoklteom, koju je ukombinovala sa bež šeširom sa crnom trakom. Dodala je i decentan zlatni nakit koji je dao posebnu notu njenom izgledu, a sve je zaokružila crnim krupnim naočarima

Printscreen

Printscreen

 

 

Ono što je očigledno jeste da obe prate trendove, te su se odlučile za komade koji dominiraju ove sezone, a to su šeširi. 

Ćiska se pojavila se i na prethodnom meču Rafaela Nadala u istom šeširu koji je ukobinovala sa maslinastim komadima. 

Modni dodatak, šešir sličan njenom možete pronaći u kolekciji poznatog fast fashion brenda Zara za 2590 dinara. 

 

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading