Jedni ga kritikuju, drugi podržavaju: „Nisam hteo devojci da platim večeru jer nije bila zgodna kao na slikama sa Instagrama“

Vesti 11.07.2024 19:00 0

Upoznali su se putem Instagrama, videli se uživo, ali se momak tada razočarao izgledom devojke.

par

Shutterstock

Jedan momak je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je odbio da plati račun za večeru devojci sa kojom je izašao na sastanak – i to zbog izgleda. On ima 29 godina, a devojku je upoznao putem društvene mreže Instagram. Tvrdi da nije uopšte ličila na onu sa fotografija.

Nije bila zgodna kao na slikama

Momak smatra da ga je ona prevarila, jer je bila mnogo lepša i privlačnija na internetu nego uživo. On je svoju priču napisao na društvenoj mrži „Reddit“, na kojoj korisnici jedni drugima često daju savete. Ispričao je kako se dogovorio da se vidi s devojkom koja ima 26 godina i koju je upoznao putem Instagrama. Pobrinuo se da rezerviše sto u restoranu kako bi je izveo na večeru. Međutim, pošto su se našli, on je shvatio da devojka skoro da ne liči na onu sa fotografija koje objavljuje. 

"Njen profil je imao nekoliko slika, a izgledala je prilično vitko, što je moj tip jer treniram i vodim zdrav način života. Međutim, kada sam je video uživo, bila je znatno deblja nego na slikama. Razlika je bila baš primetna. Nisam hteo da je dovodim u neprijatnu situaciju, pa to nisam komentarisao i otišli smo u restoran", napisao je momak.

par

Shutterstock

 

Rekla mi je da sam ženomrzac

Posle večere, kada je stigao račun, on je izvadio novac samo za ono što je on jeo i pio, ali devojci nije želeo da plati večeru. Posle rastanka, je od nje dobio niz poruka u kojima je izražavala svoje razočaranje njegovim ponašanjem. "Bila je ljuta što joj nisam platio večeru, niti sam joj dao neki kompliment, tvrdila je da se zbog toga oseća neprijatno. Rekla je da je to prvi put da muškarac nije platio nešto za nju. Pokušao sam da budem iskren i rekao sam joj da su njene slike obmanjujuće i da me ne privlače devojke s viškom kilograma, što je nju dodatno razbesnelo. Napisala mi je u porukama da sam nevaspitan i ženomrzac. Ipak, i on aje pričala kako muškarac treba da bude određene visine kako bi bila s njim, pa to što je rekla smatram pomalo licemernim. Inače, uvek ja plaćam račune kada izlazim s devojkama, ali ovog puta to nisam hteo da uradim, jer ona nije bila iskrena prema meni i bilo mi je neprijatno s njom,“ objasnio je.

Obraćate pažnju na pogrešne stvari

Momak je na kraju priče upitao ostale korsnike te društvene mreže da li je u pravu. Jedna žena je odgovorila: "Oboje obraćate pažnju na pogrešne stvari. Moj muž i ja nismo davali komplimente jedno drugom na prvim sastancima, previše smo vremena provodili zabavljajući se, pričajući i šaleći se. Ne znam jesam li ikada nekome dala kompliment na prvom sastanku ili čak primetila ako mi neko nije dao kompliment. Koga je to briga? Možeš da shvatiš sviđaš li se nekome i da li voli da bude u tvojoj blizini i bez toga. Važno je da možete da razgovarate o svemu, da imate isti smisao za humor, da se razumete. Izgled je najmanje važan.“

Bonus video:

Komentari (0)
Loading