Rastali su se na 3 godine, napustio njihovu kuću, a onda dao krv za nju: Kratka ljubavna priča Vina Dizela koja topi srca

Nedeljko Tišanović Vesti 18.07.2024 12:00 0

Raznežićete se kada saznate saznate ove detalje o njegovom životu.

Profimedia

Profimedia

Vin Diesel, jedan od najpoželjnijih glumaca Holivuda danas puni 57. godina. Pored svojih uloga, u medijskim krugovima poznat je po svojoj izuzetnoj diskreciji kada je u pitanju njegov ljubavni život. Naravno, mediji su ispeli da dođu do nekih informacija pa se šuškalo o njegovim vezama s nekoliko poznatih žena, uključujući Mišel Rodrigez, Palomu Hrbkovu, Karmen Elektro, Nikol Kidman i Asiju Arđento. Međutim, Dizel nikada nije pričao o svojim vezama.

"Najveću" ljubav svog života pronašao je 2007. godine zaljubivši se u Palomu Himenez, manekenku iz Meksika. Iako se nikad nisu venčali, kao plod nihove ljubavi - dobili su troje dece: Hania Rajli, Vinsent Sinkler i Polin.

Ono šta mnogi ne znaju jeste da se ovaj par jednom rastao i to na tri godine, kada se Vin je pokazao kao izuzetna ličnost. Nakon rastanka, napustio je njihov dom da bi Palomi omogućio bolje uslove života, nastavljajući da plaća troškove i brine se za njihovu ćerku.

U jednom nemilom događaju njegova partnerka je imala nesreću dok se vraćala iz kupovine. On je tada bio na fotografisanju. Kada je vest stigla do njega, prekinuo je snimanje i otišao odmah u bolnicu. Nije se pomerao od nje i donirao joj je svoju krv kada joj je bila potrebna. Nakon oporavka obnovili su svoju ljubav.

Dizel kao i o svom privatnom životu retko govori o svojoj porodici u javnosti, pridržavajući se istog principa tajnosti kao i mnoge druge njegove kolege kao što su Harison Ford, Marlon Brando, Robert De Niro i Al Paćino.

Međutim, u poslednje vreme postao je otvoreniji, te je počeo objavljivati fotografije sa decom na društvenim mrežama i deleći intimne trenutke iz porodičnog života.

Iako je nedavno suočen s optužbama za seksualno zlostavljanje od strane bivše pomoćnice, te optužbe nisu imale značajan uticaj, a Vin je kratko komentarisao da je ovo prvi put da čuje za te tvrdnje.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading