Bivša Plejbojeva plesačica traži dva miliona dolara za odštetu: Tuži producentsku kuću koja snima dokumentarac o Hjuu Hefneru, a evo o čemu je reč

Tatjana Badarević Vesti 09.07.2024 21:28 0

Dženifer u tužbi navodi kako je 2001. godine bila angažovana kao plesačica kako bi radila na jednom događaju u Plejboj vili te da je snimljena kako pleše skoro gola.

Hju Hefner

Profimedia

 

Dženifer Džaregvi tuži televizijsku kuću A&E zbog dokumentarne serije "Secrets of Playboy". Ona tvrdi kako su iskoristili snimke na kojima je gola i da su te snimke, navodi, snimljene u prošlosti bez njenog pristanka u Plejbojevoj vili Hjua Hefnera, prenosi TMZ.

Dženifer u tužbi tvrdi kako je bila angažovana kao plesačica 2001. ili 2002. godine kako bi radila na jednom događaju u Plejboj te da je snimljena kako pleše skoro pa gola.

Dodala je i to kako nikada nije dala pristanak da njeno golo telo bude pikazano u dokumentarnoj seriji te tuži A&E za "komercijalnu i seksualnu eksploataciju".

Plejboj vila

Profimedia

 

 

Naime, Dženifer tvrdi da je televizijska kuća prvi put prikazuje golu u prvoj epizodi druge sezone te kaže da se snimak ponavlja u narednim epizodama druge sezone, bez njenog pristanka ili naknade.

Objasnila je i kako joj se život drastično promenio otkako je video snimljen u Plejbojevoj vili. Dženifer se udala i postala majka, a dodala je da je "slomljena zbog ove eksploatacije, a posebno u ovom trenutku njenog života". Od televizijske kuće traži najmanje dva miliona dolara odštete.

Dokumentarna serija "Secrets of Playboy" donosi svedočanstava onih koji su se našli blizu Hefnera i carstva koje je stvorio. 

 

 

- Ono što želim reći jeste da je Hefner uništio brojne živote. Bio je gladan moći, nije mario za živote tih žena. Sve se vrtelo oko toga kako ga ljudi vide. A to je sve bila laž - rekla je Pi Džej Mesten, koja je radila kao "majka Plejbojevih zečica".

- Jasno se videlo da smo mi njemu bile ništa. Bio je poput vampira. Isisavao je život iz tih mladih devojaka svih tih decenija - dodaje Sondra Teodor, Hefnerova devojka s kraja 1970-ih. Hju Hefner preminuo je 2017. u starosti od 91 godine. 

Bonus video:

 

 

  

 

Komentari (0)
Loading