"Osećam njegovo prisustvo": Slavna pevačica progovorila o svom pokojnom suprugu, pa spomenule i sinove! "Svako uveče su ovo radili sa njim"

Tatjana Badarević Vesti 23.06.2024 18:00 0

Selin Dion u emotivnoj ispovesti za magazin People je progovorila o svom pokojnom suprugu kao i tome kako su se sinovi nosili sa očevom bolešću.

Selin

Prime Video / Ferrari / Profimedia

 

Pre skoro osam godina, muzička diva Selin Dion, ostala je bez supruga i dugogodišnjeg menadžera Renea Agilela koji je preminuo od raka grla u 73. godini. Prošle su godine, a slavna pevačica još uvek ne može da se pomiri sa tim da njenog voljenog muža više nema.

Dion koja se godinama takođe bori sa opakom bolešću, tkzv. sindromom ukočene osobe, u svom najnovijem nastupu za magazin People, progovorila je o pokojnom suprugu čije prisustvo oseća i dan-danas.

"Još uvek sam u braku sa Reneom, on je još uvek moj suprug. Kad moram da idem na preglede, uvek nosim sa sobom njegove slike. I imamo njegove slike, naravno, svuda po kući", otkrila je. Kanađanka je otkrila pojedine detalje poslednjih godina života u svom dokumentarcu "I Am: Celine Dion" koji za nedelju dana izlazi na striming platformama.

Selin

Kristin Callahan / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

 

Pevačica iz braka sa Angelilom ima trojicu sinova - Renea Čarlsa (23), blizance Edija (13) i Nelsona (13) koji se takođe prisećaju pokojnog oca.

"Čak i dok su bili vrlo mali, dok je on bio još uvek živ i bolestan ležao u svom krevetu, oni bi sa njim gledali filmove", evocira uspomene Dion.

Iako nikad pre odlaska na put sa sobom ne zaboravlja da ponese fotografije pokojnog supruga, sinovi je pitaju: "Da li si uzela tatine slike?", na šta ona odgovara: "Da, imam tatine slike", rekla je Selin pa zaključila: "On je njihov otac i moj suprug i tako će zauvek ostati."

Selin Dion

Profimedia

 

 

Podsetimo, muzička diva boluje od neurološkog poremećaja, odnosno sindroma ukočene osobe, o kojem je nekoliko puta do sada govorila, kao i da je prestala da nastupa, a sada je otkrila da je patila od toliko jakih grčeva mišića da su joj se zbog toga slomila rebra. U svom prvom televiziijskom intervjuu nakon dijagnoze, sa novinarkom Hodi Kotb za NBC News, Dion je rekla da je imala toliko jake bolove da su joj se rebra slomila. U istom intervjuu je priznala da je bila zavisnik od lekova. Lekove koje je uzimala bili su za ublažavanje grčenja mišića. Zbog bolova je, tvrdi, uzimala i do 90 grama Valijuma. Napominje i da se njeno telo brzo navikavalo na lek, pa bi se bol brzo vraćala.

"Nisam znala da je to moglo da me ubije. Uzela bih, na primer, pre nastupa 20 miligrama Valijuma i dok bih došla od garderobera do bekstejdža, već bi prestao da deluje", bila je iskrena Dion.

Tokom pandemije uspela je da se reši zavisnosti. Pomogao joj je doktor nakon što je samu sebe osvestila da joj taj lek ne može pomoći u rešavanju poslovnih obaveza, ali ni da ublaži emocionalnu bol koju je osećala nakon što joj je suprug preminuo.

Bonus video:

 

@najzena.rs Jelena Trivan: Roditelji treba da edukuju decu #najzena #zena #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading