Rasčupana i bez šminke: Dženifer Aniston snimljena posle treninga, ni traga od njene glamurozne lepote

Slobodanka Ćorić Vesti 07.07.2023 20:38 0

Mnogi smatraju da 54-godišnja glumica ima poželjnu figuru i da je u dobroj formi zahvaljujući upravo ovim svakodnevnim treninzima

Rasčupana i bez šminke: Dženifer Aniston snimljena posle treninga, ni traga od njene glamurozne lepote

Shutterstock

Glumica je nosila crne helanke koje su isticale njenu utegnutu figuru, kao i crnu majicu sa natpisom "Stand Up To Cancer" i japanke. Bila je u opuštenom stilu bez šminke, a kosa joj je bila raspuštena. Njeni plavi pramenovi su slobodno vijorili na povetarcu, a frizura je izgledala pomalo neuredno. Na licu je imala naočare, a preko ruke je nosila crveni džemper.

 

U nedavnom intervjuu, Dženifer je iskreno priznala da je tokom godina zadobila nekoliko povreda kao rezultat svog napornog fitnes režima. 

"Kada ste u mislima: 'Moram da radim 45 minuta kardio treninga ili neću dobro da vežbam', to je zastrašujuće. Toliko sam dugo verovala da sam "izgorela" i slomila telo. Moj fizioterapeut mi je dao Barbi lutku prekrivenu kinezio trakom, da mi pokaže svaku povredu koju sam imala u poslednjih 15 godina“, rekla je ona. Mnogi smatraju da 54-godišnja glumica ima poželjnu figuru i da je u dobroj formi.

 

Komentari (0)
Loading