Fatalnu crnku obožavala je cela bivša Jugoslavija: Zvali su je čelična lejdi, a o njenom privatnom životu se malo zna

Olja Jelić Vesti 03.06.2023 11:01 0

I danas važi za izuzetno lepu ženu

Fatalnu crnku obožavala je cela bivša Jugoslavija: Zvali su je čelična lejdi, a o njenom privatnom životu se malo zna

Printscreen/Instagram

Devedesetih godina prošlog veka, Ekstra Nena bila je velika muzička zvezda, a u jednom trenutku se potpuno povukla sa javne scene. Ljubavni život je krila od medija, a o detaljima iz privatnog života je retko govorila.

 

 

Ipak, ono što je poznato jeste da se 2009. udala za dr Miroljuba Jevtića koji je bio na funkciji zamenika direktora “Železnice Srbije”. Sve je iznenadila kada je priznala da se udala posle svega osam dana poznanstva.

- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste ko latino serija." To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti - izjavila je tada Nena za „Ilustrovanu politiku“.

 

 

Ipak, njihov brak nije potrajao. Okončan je posle manje od godinu dana, a razloge koji su do toga doveli nije iznela u javnost.

- Bila sam u braku, nažalost, jako kratko, jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti - rekla je svojevremeno Ekstra Nena u emisiji „Iz profila“.

Pevačica je priznala da od ljubavi ne beži, te je otkrila kakav muškarac može da je osvoji:

‒ Ova takozvana čelična lejdi je previše emotivna da bi svakom davala znak da igra može da počne. Daleko sam od čelika u emotivnim odnosima, a ovakvim ženama trebaju ostvareni, emotivni, odani, duhoviti, iskreni i posvećeni partneri. Takvi muškarci se ne boje istine i prilaze samo kada konkretno znaju šta žele. Druge i ne primećujem u tom smislu.

 

 

Već više od deset godina radi u na fakultetu kao profesor menadžmenta. Za sebe kaže da je dobar pedagog jer joj je osnovni cilj da se student ne nerviraju već nauče nešto.

Komentari (0)
Loading