Ćerka poznate SLAVNE glumice je izrasla u pravu LEPOTICU: Toliko liči na majku da je nemoguće da je NE PREPOZNATE!

Vesti 27.10.2021 08:34 1

Gvinet retko deli slike svoje dece na mrežama, ali rođendan njene ćerke je bio povod da napravi izuzetak

Ćerka poznate SLAVNE glumice je izrasla u pravu LEPOTICU: Toliko liči na majku da je nemoguće da je NE PREPOZNATE!

Profimedia

 

Gvinet Paltrou nedavno je podelila na Instagramu fotografiju svoje ćerke Epl koja je proslavila 17. rođendan, a fanovi su se iznenadili koliko glumica i njena mezimica liče.

Slavna holivudska glumica objavila je sliku lepe tinejdžerke dok uživa u suncu na egzotičnom letovalištu, a nije izostala ni emotivna rođendanska čestitka, piše Wanted!

 

 

- Da li je moguće? Već imaš 17? Moja najslađa devojčice... Ti si moj život? Svaki dan me nasmejavaš toliko da me stomak boli od smejanja. Ti si briljantna i tako vredna. Ti si do srži ti što ja zaista poštujem i divim se tome. Volela bih da sam imala makar trunku samoprihvatanja koje ti imaš kada sam bila tvojih godina. Tako si inspirativna i tako kul. Sećam se trenutka kada si došla na svet tako jasno, ne mogu da verujem da je to bilo pre 17 godina. Srećan rođendan, moj anđele - napisala je ponosna majka u opisu fotografije.

 

 

Gvinet retko deli fotografije svoje dece na društvenim mrežama, ali što je Epl starija to se češće pojavljuje u javnosti, pa i na Instagramu svoje mame. Komentari da liče kao jaje jajetu su gotovo svakodnevni, a zaista je nemoguće ne primetiti da imaju istu boju kose, isti osmeh i oblik lica.

Takođe, holivudska glumica je i veoma mladolika, pa bi ona i Epl mogle da prođu i kao sestre. A njih dve se tako i ponašaju - imaju blizak odnos, te često dele i odeću.

 

 

Epl redovno uzima stvari iz mog ormara. Mada sam i ja njoj uzela duks pre dve nedelje. Dakle, to je fer. Ali, ona baš voli moje majice i moje cipele. Posebno cipele", rekla je Gvinet nedavno.

Inače, Gvinet je ćerku Epl, ali i sina Mozesa dobila sa Krisom Martinom, frontmenom benda Coldplay, a par je bio u braku od 2003. do 2016. godine. I dan danas su u dobrim i prijateljskim odnosima, a povremeno čak i letuju zajedno.

Komentari (1)
Loading
nm
05.11.2021 23:55

Preslikana