„Što si išla ako nemaš para?“: Pešačila je 2 sata da ne bi platila taksi i izazvala raspravu na internetu

Vesti 12.06.2024 13:08 0

Jedna devojka je napravila haos na internetu svojim postupkom. Nikome nije jasno zašto je to uradila.

devojka

Printscreen/TikTok

Devojka je snimila svoje putovanje, odnosno pešačenje do aerodroma, sa sve koferom, jer nije htela da plati taksi. To je izazvalo oprečna mišljenja na društvenim mrežama. Mejsi Džejn iz Australije je na svom TikToku objavila video snimak u kome se vidi kako hoda do aerodroma na Islandu.

Hodala 2,5 sata sa koferom u ruci

Mnogim ljudima je bilo zanimljivo to što je njeno pešačenje trajalo čak dva i po sata. I sve vreme je nosila kofer! "Kad nema javnog prevoza do aerodroma na Islandu u 5 sati ujutro, a taksi je 200 evra, pa hodate 2,5 sata do aerodroma sa svojim koferom", napisala je devojka u videu koji je pregledan više od 2 milona puta. Njeni pratioci bili su iznenađeni njenim postupkom pa su u komentarima pisali da im nije jasno zašto je toliko pešačila samo da bi uštedela novac.

 

@therealmaceyjane Replying to @Traveltomtom Me talking to myself to pass the time hahaha #iceland #backpacking #travelstory ♬ original sound - MACEY JANE⭐️

 

Što si išla ako ti je sve skupo?

"Ma zašto nisi uzela taksi?", "Dakle, išla si u jednu od najskupljih zemalja na svetu, tako da ti je verovatno sve tamo bilo skupo. A onda si odbila da uzmeš taksi i radije si hodala dva sata? Šta da je padala kiša?", "Ako nemaš novac za taksi, bolje da ne putuješ", "Ludo", pisali su joj ljudi ispod videa. Neki su napomenuli da nikada nisu toliko platili taksi i da je sigurno mogla da nađe drugi način da se preveze, a ne da hoda toliko dugo po hladnoći.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading