15:00 Ispovesti Čudne stvari su se mesecima dešavale: Ema je mislila da joj kuću opseda duh pokojnog svekra, a istina je bila još strašnija
10:20 Ispovesti „Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla
15:24 Ispovesti "Ne nose svi heroji plašt": Društvenim mrežama se širi fotografija slomljenog doktora, njegova tuga cepa dušu
12:22 Ispovesti Svi muškarci treba da se ugledaju na njega: „Zaspala sam u vozu, a on je ovo uradio, hvala mu do neba“
16:26 Porodica Mačak Mrvica nije izdržao strog režim mršavljenja: Odveli ga da skine višak kilograma, on pokušao da pobegne, pa se zaglavio!
10:33 Ispovesti Iznervirani Beograđanin zakačio poruku glasnom komšiji: Toliku nekulturu nije više mogao da trpi, njegove reči nasmejale ceo Balkan!
14:42 Ispovesti Sve je shvatila slučajno: „Komšija me pozvao na večeru, zbog ovog razloga sam pretrnula!“
16:45 Ispovesti „Jedan gost mi je mirisao pazuh“: Ana je ispričala najluđe stvari koje je doživela kao konobarica
18:17 Ispovesti "Idemo kod lekara, platio sam ti operaciju“: Poznati Amerikanac pomogao prosjaku iz Beograda i oduševio Srbe
13:34 Ispovesti „Na ivici sam života“: Stefan Janković imao blizak susret s medvedom u šumi, o tom dramatičnom snimku piše ceo svet
11:28 Ispovesti Deda Radiša oduvao 100 svećica: Poslao muškarcima važnu poruku o ženama i dugom životu
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom