15:00 Ispovesti Čudne stvari su se mesecima dešavale: Ema je mislila da joj kuću opseda duh pokojnog svekra, a istina je bila još strašnija
10:20 Ispovesti „Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla
15:24 Ispovesti "Ne nose svi heroji plašt": Društvenim mrežama se širi fotografija slomljenog doktora, njegova tuga cepa dušu
12:22 Ispovesti Svi muškarci treba da se ugledaju na njega: „Zaspala sam u vozu, a on je ovo uradio, hvala mu do neba“
16:26 Porodica Mačak Mrvica nije izdržao strog režim mršavljenja: Odveli ga da skine višak kilograma, on pokušao da pobegne, pa se zaglavio!
10:33 Ispovesti Iznervirani Beograđanin zakačio poruku glasnom komšiji: Toliku nekulturu nije više mogao da trpi, njegove reči nasmejale ceo Balkan!
14:42 Ispovesti Sve je shvatila slučajno: „Komšija me pozvao na večeru, zbog ovog razloga sam pretrnula!“
16:45 Ispovesti „Jedan gost mi je mirisao pazuh“: Ana je ispričala najluđe stvari koje je doživela kao konobarica
18:17 Ispovesti "Idemo kod lekara, platio sam ti operaciju“: Poznati Amerikanac pomogao prosjaku iz Beograda i oduševio Srbe
13:34 Ispovesti „Na ivici sam života“: Stefan Janković imao blizak susret s medvedom u šumi, o tom dramatičnom snimku piše ceo svet
11:28 Ispovesti Deda Radiša oduvao 100 svećica: Poslao muškarcima važnu poruku o ženama i dugom životu
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske
16:41 Porodica Danica Crnogorčević i suprug Ivan obeležili Aranđelovdan: Ona u jeleku, on u mantiji dočekuju goste