Princ Hari skroz podivljao: Viđen kako izlazi iz studija za tetoviranje u Njujorku, a evo i šta je ,,uradio"

Vesti 28.09.2024 17:01 0

Iako nije uobičajeno da članovi britanske kraljevske porodice imaju tetovaže, princ Hari ne bi bio prvi koji se istetovirao

princ hari

Profimedia

Da li se to princ Hari tetovirao?

To pitanje je brzo postalo tema razgovora nakon što je primećen kako napušta ,,East Side Ink", popularni studio za tetoviranje u Njujorku, u video snimku objavljenom na X-u.

Iako u studiju za tetoviranje nisu mogli da potvrde nikakve detalje o njegovoj poseti, na snimku se vidi vojvoda od Saseksa (40) kako izlazi iz studija za tetoviranje obučen u tamne farmerke i žutu jaknu.

Njegova odeća je krila potencijalnu tetovažu, a People tvrdi da je bio u studiju oko sat vremena u sredu, 25. septembra.

Iako nije uobičajeno da članovi britanske kraljevske porodice imaju tetovaže, princ Hari ne bi bio prvi koji se istetovirao.

 

 

Njegova rođaka, princeza Eženi, ima tetoviran mali crni krug iza levog uha. Lejdi Amelija Vindzor ima različite tetovaže, uključujući tri medvedića, tigra na njenoj levoj lopatici i laticu na grudnom košu.

Princ Hari je proveo nekoliko burnih dana u Njujorku, jer se u četvrtak, 26. septembra takođe pojavio u emisiji ,,The Tonight Show" sa Džimijem Falonom . 

On i voditelj Džimi Falon pripremili su se za početak sablasne sezone probijajući se kroz ukleti lavirint Džimija Falona u Rokfeler centru.

 

 

Prinčev raspored je takođe uključivao prisustvo večeri koju je organizovala Svetska zdravstvena organizacija (SZO) u nedelju, 22. septembra, koja je bila usredsređena na „Nasilje nad decom i njegov uticaj na mentalno zdravlje“ i prisustvovanje dodele ,,Dajaninih nagrada" kao domaćin panela diskusija na godišnjem samitu Konkordija sledećeg dana.

Pored toga, vojvoda od Saseksa je prisustvovao događaju koji podržava ,,HALO Trust" i učestvovao je u događajima za njegovu ekološku turističku inicijativu ,,Travalist" i ,,African Parks"-u. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading