Tata slučajno snimio prvu Nininu reč: Nije rekla ni „mama“ ni „tata“, ali je raspilavila 5 miliona ljudi

Vesti 09.06.2024 15:55 0

Često roditelji uče bebu da kaže prvo „mama“ ili „tata“, a svako se nada da će baš njega prvo osloviti.

beba

Printscreen/Instagram

Sigurno ste slušali priče ili bili svedoci radosti roditelja kojeg je beba prvo oslovila kada je progovorila. Roditelji se često nadmeću i uče bebu da kaže "mama" ili "tata", ali često se dešava i da dete prvo izgovori reč koja liči na „baba“, posebno ako bebu čuva baka.

Tata slučajno snimio prvu reč

Nije važno koju reč će beba prvo izgovoriti, ali mnogim mamama i tatama je to od velikog značaja. Zato se trude da zabeleže taj trenutak. Jedan otac je uspeo to da uradi, mada slučajno. Njegova ćerka nije rekla ni „mama“ ni „tata“, a prva reč koju je izgovoirla je sve iznenadila, ali i oduševila.

Dok se njegova ćerkica igrala u parku sa porodičnim kućnim ljubimcem, tata je snimao svojim mobilnim telefonom. I tako je slučajno zabeležio njenu prvu reč. Korisnike Instagrama je oduševio video snimak u kome Nina prvi put razumljivo izgovara reči. Kako je njen tata napisao ispod snimka, oni su je neko vreme učili da kaže "mama" ili "tata", ali je devojčica na kraju rekla nešto sasvim drugo.

 

 

Ljudi su oduševljeni

Dok su jednog dana sedeli u parku sa njihovim ljubimcem, engleskim koker španijelom, Ninini roditelji su je snimali kako se igra sa psom i slučajno izgovara reč Alba. Nisu se naljutili, već su se oduševili. Naime, Alba je ime njihovog kućnog ljubimca, a to je bila prva reč koju je ova devojčica izgovorila. Od objave na Instagramu, video snimak je postao hit i dobio više od pet miliona pregleda.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading