Lena ne sme da odvede dete u vrtić: „Ostale mame me ne podnose, plaše se da ću im preoteti muževe!“

Vesti 11.06.2024 15:40 0

Zbog svog zavodljivog izgleda, Lena ima problema s drugim mamama u vrtiću, u koji ide njeno dete.

lena

Printscreen/Instagram

„Pošto sam zgodna, ostale majke misle da ću se odmah skinuti i oteti im muževe!“, kaže Lena koja ima 31 godinu i srećna je sa svojim verenikom.

Zavide mi zbog oblina

Lena je američka influenserka i tvrdi da je druge majke, kad uđe u vrtić u Los Anđelesu u koji ide njena ćerka, gledaju s neodobravanjem, zbog atraktivnih oblina. Kaže da je previše zgodna i da joj ostale žene zavide zbog toga, kao i da se pored nje osećaju ugroženo.

"Mislim da neke od ovih mama misle da ću se skinuti i odmah spavati s njihovim muževima, ako ne budu nadgledale svaki moj pokret", izjavila je Lena za strane medije.

lena

Printscreen/Instagram

 

Zvezda društvenih mreža tvrdi da je srećna sa svojim verenikom i da je nije briga šta druge mame misle o njenoj i njenim aktivnostima na društvenim mrežama. Lena objavljuje fotografije na „Instagramu“, kao i na „Onlifansu“.

lena

Printscreen/Instagram

 

Nisam razaračica brakova

"Nisam nikakva razaračica brakova, ja sam uspešna blogerka, preduzetnica i poslovna žena koja je svoj brend izgradila od nule. Verenik i ja se poštujemo, bez obzira na to šta drugi misle”, rekla je Lena i dodala da je i ona "normalna" mama. "Velika sam gurmanka i volim da kuvam za svoju porodicu. Radim sve u kuhinji, od pečenja do kolača, do kuvanja ručka. Ručak je naše porodično vreme koje provodimo zajedno", zaključila je Lena.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading