Nije hteo ćerku, a sad nema ni ženu: Trudnica ostavila muža kad je videla njegovu reakciju na pol bebe

Vesti 09.06.2024 17:59 0

Jedna trudnica se šokirala kada je videla kako je njen muž reagovao kada je saznao pol bebe.

trudnica

Printscreen/TikTok

Buduća mama je htela da iznenadi muža kada je saznala pol njihove bebe, ali nije očekivala njegovu reakciju.

Nije se dvoumila

Trudnica je bila šokirana kada je videla kako je njen suprug reagovao i nije se dugo dvoumila oko budućnosti njihovog zajedničkog života. Kada je snimila reakciju svog partnera na otkrivanje pola njihove bebe, odnosno kada je videla njegovo razočaranje kada je čuo da će dobiti ćerku, ona je odmah donela odluku da ga ostavi. Buduća mama je na TikToku objavila dva video snimka na kojima se vidi da budući tata nije mogao da sakrije koliko je razočaran kada je saznao da će dobiti ćerku.

„Zaslužuješ boljeg“

Njeni video snimci su imali više od 20 miliona pregleda, a mnogi ljudi su se složili s budućom mamom koja je rekla da ponašanje njenog partnera na zabavi povodom otkrivanja pola bebe nije dobar znak i da je zato odmah odlučila da ga ostavi.

 

 

"Najbolja osveta je to što mi je bolje bez njega i što mu nedostajem, mada mi nedostaje on, kakav je bio pre nego što sam ostala u drugom stanju“, napisala je ispod video snimka u kome se vidi kako skače od sreće kada su u vazduh poletele roze konfete, dok je njen partner bio razočaran i odmah pobegao iz kadra.

„Devojko, zaslužuješ boljeg“, "Nikada neću shvatiti kako neko može da se iznervira zbog pola bebe. Važno je samo da je dete zdravo", "Ovo je za momentalni raskid veze", "Mizoginija počinje pre nego što se rodimo", „Dobro je što mu nisi dozvolila da ti pokvari taj srećan trenutak“, neki su od komentara.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading