Sara nije tipična misica: Novu Mis Alabame najstrašnije vređaju, a ona je svima zapušila usta

Vesti 11.06.2024 21:04 0

Mis Alabame za 2024. godinu ima 23 godine i uopšte nije tipična misica. Potpuno je drugačija.

sara

Printscreen/Instagram

Sara Miliken je proglašena za Mis Alabame 2024. godine. Ona ima 23 godine i ove godine će se takmičiti s predstavnicama drugih američkih saveznih država za Mis Amerike. Ali, Sara se razlikuje od svih devojaka koje se prijavljuju za ovaj izbor. 

Osam godila sam ovo sanjala

"Velika mi je čast što se predstavljam kao vaša, nacionalna, američka Mis Alabame 2024. Ovo je san koji sam sanjala osam godina. Ne mogu da verujem da sam dobila priliku da ga živim", napisala je na Instagram profilu Sara.

"Nisam mislila da je moguće da plus sajz model iz tako malog grada pobedi, ali radila sam na tome svakog dana. Nije bilo dana da nisam vežbala govore ili predstavljanje ispred žirija", dodala je. Sara se dva puta prijavljivala za ovo takmičenje pre nego što je osvojila titulu misice. Ona je i voditeljka podkasta "Girls Gotta Glow" i zagovornik mentalnog zdravlja.

 

 

Samo me gledajte

Posle njene pobede, na društvenim mrežama osvanule su brojne kritike na račun njenog izgleda. Međutim, Sara je brzo odgovorila na negativne komentare. "Nedavno sam bila meta ogromne količine mržnje i maltretiranja putem društvenih mreža. Iskreno, to na mene ne utiče onako kako većina misli. Ono što je rečeno o meni zaista je odvratno i ne mogu da shvatin kako ljudi misle da je u redu govoriti takve stvari. Lako bi bilo odustati. Mogla bih se sakriti, odustati od titule... Ali umesto toga kažem - gledajte me. Gledajte kako služim svojoj zajednici. Gledajte me kako dajem sve od sebe u pripremama za nacionalno prvenstvo. Gledajte kako nastavljam da sipam pozitivu na društvene mreže. Gledajte me kako postižem svaki cilj koji postavim. Gledajte me kako svakom hejteru pokazujem zašto plus sajz žena može i treba da dobije ovu titulu", poručila je Sara.

Bonus video:

@najzena.rs Zašto su sve češći brakovi gde su muškarci mlađi, a žene starije? #najzena #zena #muskozenskiodnosi #brak #ljubav #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fy ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading