Sve želimo ovakvog baštovana! Viktorija pokazala kako je Dejvid Bekam zgodan čak i kada sadi cveće

Vesti 10.06.2024 19:28 0

Poznati fudbaler ima smisla za mnoge stvari, što Viktorija rado objavljuje na društvenim mrežama.

dejvid bekam

Printscreen/Instagram

Dejvid Bekam je sposoban čovek. Osim što je bio jedan od najboljih fudbalera, a i najzgodnijih, od kada se povukao iz sporta, možemo da vidimo kako se hvali svojim kulinarskim umećem, gajenjem kokošaka, cveća, a ume i da popravi sve što treba u kući. Sve to Viktorija lepo snimi i pokaže obožavaocima na društvenim mrežama.

Dejvid prešao u baštovane

Viktorija Bekam je objavila nekoliko video snimaka na svom storiju, a Dejvid na svom Instagram profilu, u kojima se vidi kako bivši fudbaler sadi ruže na njihovom seoskom imanju. „Znači, ovo je obična subota na selu. Dejvid se malo bavi vrtlarstvom“, kaže Viktorija u videu. „Dobro izgledaš“, rekla je suprugu zumirajući mu zadnjicu dok se bosonog mučio da iskopa zemlju lopatom.  „To je ljubav, baštovanstvo“, nastavila je dizajnerka, nakon što joj je Dejvid zahvalio na komplimentu.

 

 

Idemo, malo akcije

Drugi video prikazuje Dejvida kako vadi ruže za koje je iskopao rupu iz kutije i stavlja u zemlju blizu ograde. „Idemo, imamo malo akcije“, bodri ga modna dizajnerka dok se Dejvid muči da posadi ružu. „Joj, raspada se“, prokomentarisala je. Na kraju je Dejvid pokazao da je uspešno posadio ružu stavljajući zemlju oko nje. Pogledao je u kameru i rekao: „Inače, to je impresivno“, a složila se i Viktorija.

Bonus video:

 

Komentari (0)
Loading