Dečak (11) nakon što se posvađao sa MAJKOM, seo je na svoj bicikl i vozio 22 sata: Imao je samo jedan CILJ

Vesti 19.04.2023 18:00 2

Odlučnost ovog dečaka da dođe do bakine kuće i požali se na sopstvenu majku je impresivna

Dečak (11) nakon što se posvađao sa MAJKOM, seo je na svoj bicikl i vozio 22 sata: Imao je samo jedan CILJ

SCMP composite/Sina

Uznemireni 11-godišnjak je prešao 130 km na svojoj bicikli. Iscrpljenog i izgubljenog tinejdžera primetili su slučajni vozači i pozvali policiju.

Strani mediji pišu o neobičnoj priči 11-godišnjaka iz Kine. Dečak, koji živi u gradu Hangdžou, posvađao se sa majkom i odlučio da ode kod bake, udaljene 140 km.

 „South China Morning Post” je preneo da se 1. aprila 11-godišnjak posvađao sa sopstvenom majkom. Tokom svađe, dečak je vikao da će ... da se preseli kod bake. Međutim, ove reči žena nije shvatila ozbiljno. Bila je to velika greška.

Ubrzo potom, dečak je spakovao ranac hlebom i vodom, a zatim seo na bicikl i krenuo u kvart Međijang, gde mu živi baka, udaljen 140 km.

Iz izveštaja lokalnih medija saznajemo da je mališan pedalirao ... 22 sata. 2. aprila primećen je u tunelu na jednom od autoputeva. Zabrinuti vozači su na lice mesta pozvali službenike koji su iscrpljenog dečaka odvezli u policijsku stanicu.

 

 

U razgovoru sa uniformisanim policajcima, 11-godišnjak je rekao da je pratio putokaze da bi stigao do kuće svoje bake. Nekoliko puta je pogrešio i otišao u pogrešnom pravcu, što je znatno produžilo trasu. Neobično putovanje trajalo je duplo duže nego što je trebalo.

Hrabri dečak je, međutim, bio veoma blizu svog cilja. Prešao je 130 km i bio je samo nekoliko desetina minuta udaljen od svog odredišta. Najzad je ugledao svoju voljenu baku u sedištu lokalne policije, gde je žena došla sa njegovim roditeljima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)
Loading
Ana
19.04.2023 19:26

Sta ti je mali kinez

vladimir od bgd
19.04.2023 19:30

morao sam da vas obavestim da niko od 11 godina nije tinejdžer, tinejdžeri su deca od 13 do 19 godina! ako ne verujete meni pitajte gugl