Mlada će odlepiti kad te vidi u tome: Osuli drvlje i kamenje po deveruši, a ona sebe naziva princezom

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 15:58 0

Emili je otkrila da joj je to najdraža haljina u ormaru.

Emili

Printscreen/TikTok

 

Internet je ostao podeljen nakon što je jedna žena pokazala svoju odeću za odlazak na venčanje - za koju neki misle da bi mogla privući više pažnje nego što je primereno. Emili Rae bila je gošća na nekoliko ceremonija u Derbiširu, gde je njena ekstravagantna haljina izazvala burnu raspravu na TikToku. Mnogi su mislili da se njena odeća možda previše ističe u odnosu na mladu, piše The Sun. 

Emili, odlučna da izgleda najbolje što može, odlučila se za glamuroznu mini haljinu sa naborima koju je naručila s Asosa za £110 (130 evra). Haljina je imala ružičasti cvetni uzorak, raskošne i nabrane detalje s dubokim V-izrezom. Struk u stilu korseta naglasio je njenu figuru, dok je dužina haljine isticala noge, privlačeći poglede.

Za završni utisak, Emili je odabrala zlatnu torbicu, viseće minđuše, velike sunčane naočare i elegantne štikle. Držeći se ružičaste palete, odabrala je lagani make-up s ružičastim ružem, sjajnim hajlajterom i senkom u istom tonu.

 

 

Emili je sama sebe opisala kao "cvetnu vilu, princezu iz 90-ih", hvaleći Asos za savršeni izbor haljine. Rekla je da joj je ovo najdraža haljina u ormaru i preporučila drugim devojkama da kupe istu. 

Uprkos njenom oduševljenju, reakcije na društvenim mrežama, gde je video prikupio gotovo 300.000 pregleda, bile su različite. Mnogi su kritikovali njen izbor, smatrajući da bi mogla zaseniti mladu, dok su neki komentarisali da haljina izgleda kao ‘božićni ukras iz 80-ih’.

Međutim, bilo je i pozitivnih komentara. Nekoliko ljudi izrazilo je divljenje, rekavši da Emili izgleda ‘nestvarno’ i pohvalivši Asos za unikatne komade. Jedna korisnica je napisala: ‘Izgledaš zapanjujuće! Volela bih da imam toliko samopouzdanja!’

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading