"Želi da mi ga UKRADE": Mlada je ZABRANILA trudnoj drugarici da prisustvuje venčanju, a razlog za to je više nego BIZARAN

K.Ć Vesti 25.01.2022 14:00 0

Pobesnela mlada se otarasila trudne drugarice sa svadbe, jer se plašila da joj ne "ukrade dan" i interesovanje gostiju. Prvobitno trudna, trebalo je da joj bude počasna deveruša. - Samo sam želela svu pažnju tog jednog jedinog dana - priznala je anonimno na internetu

svadba

Shutterstock

Period planiranja venčanja može biti izuzetno stresan za mnoge buduće parove. Često najviše emocija u vezi sa pripremama ponesu mlade. Međutim, postoje trenuci kada zdrav razum zamagljuje ideju o "najvažnijem danu u životu". Ovo je bio slučaj ove korisnice koja je, koristeći Reddit, odlučila da se suoči sa odlukama koje je donela, a koje joj još uvek muče savest.

"Jesam li ja gubitnica?"

Žena je pre šest meseci zamolila svoju najbolju drugaricu (znaju se 17 godina) da joj bude počasna deveruša (popularna funkcija u SAD i Velikoj Britaniji, mnoge dužnosti i privilegije počasne deveruše preuzima kum kod nas).

Kada je nekoliko nedelja pre venčanja pozvala deveruše kod sebe da završe sve planove, otkrila je da je njena prijateljica trudna.

- Ona to nije zvanično objavila, niti je izgledala blagosloveno. Nosila je široku duksericu i farmerke, ali je jela izuzetno mnogo. Jedan od njenih prijatelja ju je zadirkivao i pitao je da li to nešto znači - piše ona.

"Nisam debela, već trudna"

- Onda se ispostavilo da je bila u pravu i nije bila trudnoća zbog hrane, već zbog bebe – dodaje ona. Buduća majka je skupljala čestitke od svih okupljenih, ali se autoru posta to nije dopalo.

- Osećala sam se malo neprijatno. Pomalo kao da mi je nešto uzela. Većina gostiju - oko 95 odsto - poznaje je, tako da će ih svakako zanimati njena trudnoća - napisala je mlada.

Deveruša je bila počastvovana, ali se trudila da ne pravi veliku gužvu oko svog stanja.

- Ona se zahvalila svima i istakla da današnji sastanak nije posvećen detetu, već meni i tako treba da bude i na dan venčanja.

Nije bilo dovoljno

- Pozvala sam je i pitala zašto je do sada skrivala trudnoću, obaveštavajući o tome baš kada je trebalo da imam svoj trenutak bar jednom - objašnjava ona.

- Ona je izjavila da ne želi nikome da kaže i ona i njen partner to ne planiraju zvanično da objave do 5. meseca. Za sada zna samo njena najbliža porodica – kaže ona.

- Takođe mi je rekla da ne brinem jer će joj haljina pristajati, a čipka na prednjoj strani će joj prekriti stomak i neću morati da brinem – tog dana ću ja biti zvezda. Zvuči razumno? 

- Tada sam joj rekla da je ne želim na svom venčanju, jer zbog njene poodmakle trudnoće u to vreme neće moći dobro da obavlja svoje obaveze deveruše. Jesam li preterala? Reditori, jesam li ja gubitnica? - Zapitala se ona.

Komentari (0)
Loading