Sin Viktorije i Dejvida Bekama završio u bolnici: Sada se oglasio i otkrio razlog hospitalizacije

Tatjana Badarević Vesti 03.08.2024 20:01 0

Bruklin Bekam završio je u bolnici, a na svojim društvenim mrežama je objavio fotografiju iz kreveta.

Viktorija Bekam

Profimedia

 

Najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (25), završio je u petak u bolnici. Na svojim društvenim mrežama objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta. 

- Slomio sam rame, ali sve je u redu jer me Nikola čuva. Volim te! - napisao je Bruklin i zahvalio se svojoj supruzi koja je bila uz njega. Iako nije poznato kako se mladi Bekam povredio, veče pre proveo je u modernom japanskom restoranu u Njujorku i na društvenim mrežama impresionirano objavljivao fotografije i snimke jela. Kako navodi Daily Mail, moguće je da je rame slomio nekada nakon tog izlaska. 

Bruklin Bekam

Shutterstock

 

 

Pratioci su mu na društvenim mrežama poželeli brz oporavak. No, izgleda kako se Bruklin dobro drži. Već na fotografiji pozirao je s kapom na glavi i s osmehom.

Nikola Pelc, njegova supruga, prošlog meseca je na društvenim mrežama otkrila i tužnu vest. Njihov ljubimac, pas Nala, uginuo je dok je bio na šišanju. 

- Život joj je prerano oduzet. Bila je moja prekrasna kraljica i ostala uz mene 9 godina. Pazite kome šaljete svoje pse jer ne znate šta se događa iza zatvorenih vrata. Jedan dan bez Nale na zemlji čini se kao večnost - dodala je.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading