Zauvek ćete se rešiti peruti: Dovoljno je samo ovaj sastojak da dodate tokom pranja kose

Tatjana Badarević Vesti 03.08.2024 17:00 0

Jedna žena je otkrila kako vas jednostavan kućni sastojak može trajno rešiti tih neprijatnih ljuskica.

Devojka koja ima perut

Shutterstock

Niko ne želi da ima posla sa peruti, a jedna  žena je otkrila kako vas jednostavan kućni sastojak može trajno rešiti tih neprijatnih ljuskica. Iako perut obično ne predstavlja veliki problem, može biti estetski neprijatan. Ako vas muče bele ljuskice, postoji jednostavan sastojak koji možete dodati u svoju rutinu pranja kose kako biste ih se rešili, savetuje jedna korisnica Reddita koja je patila od peruti. Otkrila je da joj je korišćenje sirćeta pomoglo da se reši peruti i bila je oduševljena njegovom učinkovitošću, piše Mirror. 

sirće

Shutterstock

 

 

Navela je: "Bila sam impresionirana koliko je brzo sirće uklonio moju perut. Nakon šamponiranja, izlila bih malo sirćeta na glavu, nežno masirala teme (bez upotrebe noktiju, samo vrhovima prstiju) i isprala pre korišćenja regeneratora."

Iako je pokušala da koristi sirće u bočici s raspršivačem, brzo je shvatila da visok sadržaj kiseline može oštetiti plastičnu cev. Takođe je napomenula da joj je trebalo ‘oko osam pranja i nekoliko nedelja’ da se trajno reši peruti i dodala: ‘Nakon toga više nikad nisam imala perut’. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading