Raskrinkala sam svoju najbolju drugaricu: Otkrila sam njenom mužu tajnu koju je krila kao zmija noge

Tatjana Badarević Vesti 03.08.2024 20:58 0

Žena se posvađala sa svojom prijateljicom nakon što je njenom suprugu otkrila da ga žena vara. I opet bi to učinila jer bi ona to na njegovom mestu htela da zna.

shutterstock

Shutterstock

 

Otkriti da vaša prijateljica čuva tajnu može biti teško, naročito ako je to činjenica da vara svog muža. Iako bismo i u tim trenucima želeli da podržimo svoje prijatelje, ponekad to može zaista biti previše.

U takvoj situaciji našla se i jedna anonima žena kojoj je najbolja prijateljica priznala da vara muža – a onda je ona to odlučila sve reći njenom mužu.

Naime, 25-godišnjakinja je objasnila da je njena najbolja prijateljica – kojoj je dala lažno ime Medi – udata za muškarca već godinu dana, no pre toga je imala još dva braka.

Medi ima decu s oba svoja bivša muža i stoga je u kontaktu s njima zbog zajedničkog roditeljstva. Međutim, odnedavno provodi više vremena s jednom od bivših muževa te je naterala svog sadašnjeg supruga Aleksa da više pazi na decu.

Kako je objavila na Redditu, žena je rekla da je pitala Medi spava li s tim bivšim, ona je to poricala, sve do nekoliko nedelja kasnije kada je konačno priznala da ipak spava s njim.

drugarica

Shutterstock

 

 

- Prijateljica mi je rekla da se, iako ga vara, se ne želi razvesti od Aleksa te da namerava nastaviti ovako - rekla je.

Na kraju je žena rekla Aleksu da mu supruga spava s bivšim, ali nakon što ju je on to nju pitao jer je nešto posumnjao. Ona je njena prijateljica i pretpostavio je da sve zna, a sada je preljubnica ljuta na sve njih.

Medi je nakon svega blokirala prijateljicu na svim društvenim mrežama.

No, prijateljici nije žao, smatra da muž treba znati istinu.

Ljudi su u komentarima pohvalili ženu zbog njene iskrenosti, jer su rekli da je Aleksu učinila uslugu time što mu je dala do znanja da ga žena vara.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading