18:45 Ispovesti Moj muž je nestao sat vremena nakon našeg venčanja: Posle par meseci saznala sam istinu koja mi je uništila život
15:24 Ispovesti Gosti se zabavljali ne sluteći nesreću: Udala se za ljubav života, on nestao posle sat vremena, istinu otkrila mesecima kasnije
15:34 Ispovesti Otvorila sam kuminu pozivnicu za svadbu i šokirala se! Ni u noćnoj mori mi to ne bi palo na pamet
18:49 Ispovesti Odbila sam verenički prsten momka koji me je voleo najviše na svetu: Kada čujete razlog, shvatićete i zašto
14:47 Ispovesti ,,Izvini što sam siromašna": Drugarica tražila da potrošim bezobraznu sumu za njeno venčanje, odbila sam, a ona je uradila ovo
21:01 Ispovesti Moja snaja je pobegla iz pakla: Sve je počelo kada mi je njenom venčanju uradila ovo, a sada ću joj vratiti istom merom na mom
11:04 Ispovesti Sestra me nije pozvala na večanje: I vi ćete sigurno zaplakati kada budete čuli zašto je to uradila
18:01 Ispovesti "Hoću da se udam na miru, bez familije": Mlada ne želi svoju porodicu na venčanju, kaže da zbog ovoga ne može da ih podnese
15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"
13:18 Poznati Ko je Sančezovoj birao venčanicu, koji grad u Evropi su "okupirali"? Džef Bezos ne žali ni jednog dolara, celo bogatstvo ulaže za venčanje veka, jednu noć za goste plaća previše
17:02 Porodica Matičari još na venčanju znaju koji će se par razvesti: Ovo su znaci, sve stavili na papir, "retko uspeva brak kada se lekarka uda za vozača"
16:14 Ispovesti Mlada zapanjila goste: Saopštila stroga pravila koja moraju svi da poštuju, ljudi se uvredili i odbili da dođu!
22:06 Porodica Medeni mesec sam provela s drugim muškarcem: Evo zbog čega sam donela tu neobičnu odluku
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:50 Dom i saveti Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo