12:24 Ispovesti Ni krivu ni dužnu je oterali sa svadbe: Došla čak iz inostranstva na venčanje, a onda je usledio haos epskih razmera
13:15 Ispovesti Mirjana je doživela tragediju na svadbi: To je trebalo da bude najlepši dan u njenom životu, a pretvorio se u pakao
20:31 Ispovesti Napravio sam ključnu grešku na venčanju svoje ćerke: Taman smo krenuli ka oltaru, a onda sam shvatio šta sam zaboravio
16:00 Ispovesti Otišla sam na svadbu bivšeg dečka i nastao je haos! Mlada i njena familija su me najstrašnije maltretirali
11:28 Porodica Kako proći jeftinije u organizaciji venčanja? Trošak zaista može biti manji, a evo i kako
14:47 Porodica Govorili su da smo požurili u brak: Trebalo je da ih poslušamo, evo zašto smo pogrešili
10:03 Ispovesti Bio joj je kum na venčanju, a sad je udata za njega: Dok je plesala sa mužem, sve vreme je želela njegovog najboljeg prijatelja
10:20 Ispovesti Kada sam se oženio, otac me jako negativno iznenadio: Nisam mogao ni da zamislim da će mi to učiniti
10:03 Ispovesti Kakav bezobrazluk od venčanja: Mlada i mladoženja pozvali goste na proslavu, ali im dali jedan sraman uslov
09:40 Ispovesti "Da li se udaje mama ili ćerka?": Svi su zinuli kad su videli mladinu majku, a njena haljina posvađala ljude na internetu
12:02 Ispovesti Rođenu majku izbacio sa svadbe! Sin jedinac pobesneo zbog njenog ponašanja, gosti zanemeli
13:32 Porodica Da li je u redu zaprositi devojku na tuđem venčanju? Ovakav način prošenja zavladao internetom, a mišljenja su podeljena
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske
16:41 Porodica Danica Crnogorčević i suprug Ivan obeležili Aranđelovdan: Ona u jeleku, on u mantiji dočekuju goste
16:09 Lepota i Moda Nataša, Sara i Sajsi, koja više grmi? Poznate dame zablistale na crvenom tepihu, Seka Aleksić bacila sve u trans?
15:55 Zdravlje Svakodnevno se tuširate, ali ovaj deo tela niko ne pere: Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite