12:05 Poznati Dženifer Aniston sprema pravoslavno venčanje u Grčkoj: Partner joj deli iste korene, a odluku posvetila ocu
15:36 Poznati Ronaldo otkrio kada će biti svadba! Fudbaler konačno objavio datum venčanja sa Georginom
11:07 Ispovesti Ja sam žena koja je tik pred svadbu spavala sa drugim! I ne, ne kajem se, prvo saznajte zašto sam to uradila, pa me onda osuđujte!
12:38 Ispovesti Rodila mu dete, a on doveo drugu: Supruga zaplesala na svadbi sopstvenog muža, "srce mi je slomljeno, ali ponos nije"
16:42 Porodica Prvi put se poljubili na venčanju! Mladenci su godinama čekali taj trenutak, a ovo je razlog!
15:02 Ispovesti Mladoženja je na venčanju izgovorio ime bivše: Svi gosti su zanemeli od šoka, evo šta je mlada uradila
13:24 Ispovesti „Planiraš da mi ukradeš muža“: Otišla sam na svadbu bivšeg dečka, a mlada me brutalno napala!
21:32 Porodica Mladoženja ronio suze na svadbi: Zgrabio majku umesto mlade, a kada mu vidite ruku sve će vam biti jasno
09:14 Poznati Selena Gomez se udala! Venčanica kao iz bajke sve oduševila, pojavile se prve fotografije glamuroznog venčanja
13:45 Ispovesti Mlada u očaju, pita šta da radi: Verenik je zamenio moju venčanicu za onu koju je izabrala njegova majka
19:00 Lepota i Moda Sašila 11 haljina za mesec dana: Mlada oduševila deveruše svojim kreacijama, pa onda uradila i ovo
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!