13:01 Porodica „Svekrva mi je izgledala kao da je ona mlada“: Kad sam videla šta je obukla za našu svadbu, samo što nisam pala u nesvest!
13:59 Ispovesti Bolje da ne dođeš na svadbu: Trebalo je da joj budem kuma, ali se predomislila pred venčanje, razlog me šokirao!
10:45 Porodica Mladoženja srušio tradiciju: Uzeo ženino prezime - rodbina na ivici nervnog sloma, "kako ćemo objasniti komšijama?“
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
14:04 Porodica Ovo može samo u Srbiji! Mladoženja Uroš postao hit na internetu, ljudi ne veruju kako je ukrao mladu!
17:59 Ispovesti Mladi se tradicija obila o glavu: Kada su isekli tortu usledio je pravi horor, a posle nekoliko meseci nešto još gore
18:30 Ispovesti Fotograf nam je uništio venčanje: Došao je na posao, krenuo da slika, a nije ni shvatio da nešto ne ,,štima"
18:20 Ispovesti Nisam ja Rokfeler, pa da mogu da idem na takvo venčanje: Sada me je prijateljica "otpisala", a kada budete čuli zašto, zgranućete se!
17:25 Ispovesti Izbacio majku sa venčanja: Mladoženja "objasnio" roditeljima da "nisu vrsta ljudi s kakvim se on i mlada druže"
09:33 Ispovesti Neću da idem na sestrinu svadbu: Od mene traži nešto nečuveno, a roditelji podržavaju njen ludi plan
18:45 Ispovesti Moj muž je nestao sat vremena nakon našeg venčanja: Posle par meseci saznala sam istinu koja mi je uništila život
11:08 Zdravlje Kako se rashladiti prirodno: Nutricionistkinja preporučuje 6 ključnih namirnica za vrele dane
10:18 Dom i saveti U avgustu su je naše bake brale po livadama: U narodu je poznato da ova biljka čisti krv, jača pamćenje i leči rane, a raste svuda oko nas
09:58 Dom i saveti Kako rashladiti kuću bez klime? Računi za struju neće skočiti, a imaćete prijatnu temperaturu u kući
09:27 Poznati Otac im je bio i ostao najveći frajer i zavodnik? Evo kako danas izgledaju sinovi Rikija Martina, jesu li šta nasledili od njega?
08:59 Dom i saveti Kako da se riba ne zalepi za tiganj? Ovo je najvažnije, a niko na to ne obraća pažnju