19:50 Ispovesti Kumovi zasenili mladence na svadbi: Gosti zinuli od čuda kad su videli kako se ponašaju, ti ljudi ne znaju šta je sramota!
16:44 Porodica Psiholog savetuje: Ako ne želite da se brzo razvedete, pre ulaska u brak odgovorite na ova 3 pitanja
15:31 Ispovesti Na Tamarino venčanje "upao" nepozvan gost: Mladenci davali zavete, a onda je bizaran trenutak prekinuo ceremoniju
16:35 Ispovesti Muž joj je nestao mesec dana posle venčanja: Ceo život bila mu verna, a tek posle 68 godina saznala je pravu istinu
12:24 Ispovesti Ni krivu ni dužnu je oterali sa svadbe: Došla čak iz inostranstva na venčanje, a onda je usledio haos epskih razmera
13:15 Ispovesti Mirjana je doživela tragediju na svadbi: To je trebalo da bude najlepši dan u njenom životu, a pretvorio se u pakao
20:31 Ispovesti Napravio sam ključnu grešku na venčanju svoje ćerke: Taman smo krenuli ka oltaru, a onda sam shvatio šta sam zaboravio
16:00 Ispovesti Otišla sam na svadbu bivšeg dečka i nastao je haos! Mlada i njena familija su me najstrašnije maltretirali
11:28 Porodica Kako proći jeftinije u organizaciji venčanja? Trošak zaista može biti manji, a evo i kako
14:47 Porodica Govorili su da smo požurili u brak: Trebalo je da ih poslušamo, evo zašto smo pogrešili
10:03 Ispovesti Bio joj je kum na venčanju, a sad je udata za njega: Dok je plesala sa mužem, sve vreme je želela njegovog najboljeg prijatelja
10:20 Ispovesti Kada sam se oženio, otac me jako negativno iznenadio: Nisam mogao ni da zamislim da će mi to učiniti
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna