12:05 Poznati Dženifer Aniston sprema pravoslavno venčanje u Grčkoj: Partner joj deli iste korene, a odluku posvetila ocu
15:36 Poznati Ronaldo otkrio kada će biti svadba! Fudbaler konačno objavio datum venčanja sa Georginom
11:07 Ispovesti Ja sam žena koja je tik pred svadbu spavala sa drugim! I ne, ne kajem se, prvo saznajte zašto sam to uradila, pa me onda osuđujte!
12:38 Ispovesti Rodila mu dete, a on doveo drugu: Supruga zaplesala na svadbi sopstvenog muža, "srce mi je slomljeno, ali ponos nije"
16:42 Porodica Prvi put se poljubili na venčanju! Mladenci su godinama čekali taj trenutak, a ovo je razlog!
15:02 Ispovesti Mladoženja je na venčanju izgovorio ime bivše: Svi gosti su zanemeli od šoka, evo šta je mlada uradila
13:24 Ispovesti „Planiraš da mi ukradeš muža“: Otišla sam na svadbu bivšeg dečka, a mlada me brutalno napala!
21:32 Porodica Mladoženja ronio suze na svadbi: Zgrabio majku umesto mlade, a kada mu vidite ruku sve će vam biti jasno
09:14 Poznati Selena Gomez se udala! Venčanica kao iz bajke sve oduševila, pojavile se prve fotografije glamuroznog venčanja
13:45 Ispovesti Mlada u očaju, pita šta da radi: Verenik je zamenio moju venčanicu za onu koju je izabrala njegova majka
19:00 Lepota i Moda Sašila 11 haljina za mesec dana: Mlada oduševila deveruše svojim kreacijama, pa onda uradila i ovo
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju