15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"
13:18 Poznati Ko je Sančezovoj birao venčanicu, koji grad u Evropi su "okupirali"? Džef Bezos ne žali ni jednog dolara, celo bogatstvo ulaže za venčanje veka, jednu noć za goste plaća previše
17:02 Porodica Matičari još na venčanju znaju koji će se par razvesti: Ovo su znaci, sve stavili na papir, "retko uspeva brak kada se lekarka uda za vozača"
16:14 Ispovesti Mlada zapanjila goste: Saopštila stroga pravila koja moraju svi da poštuju, ljudi se uvredili i odbili da dođu!
20:52 Ispovesti Sumanuti zahtevi jedne mlade šokirali ljude na internetu: Ovakvu listu želja do sada niste videli!
11:32 Ispovesti Mladoženja šokirao mladu komentarom: Bio je toliko okrutan da je ona odmah otkazala venčanje, evo šta je rekao
11:00 Ispovesti Kad je ugledala svekrvu na svadbi, znala je da će uskoro razvod: "Uništila mi je venčanje, ali neće život"
12:34 Porodica Marina je Vladimiru bila maćeha, a onda je s njim i zatrudnela: Dobili su i drugo dete, a ovako je počela njihova priča
17:50 Porodica Snimak svadbe postao hit na internetu! Mladina najveća noćna mora se ostvarila, a njen izliv besa izazvao je burnu rapravu
14:25 Ispovesti "Neću da preživljavam i propadam kao moja majka": Milena se udaje za 40 godina starijeg muškarca, "mnoge žene razmišljaju kao ja, ali nemaju sreće"
09:38 Ispovesti Sestre došle na venčanje njihovog brata, pa se opasno izblamirale: Htele da "propadnu u zemlju", svi su ih popreko gledali
19:50 Ispovesti Kumovi zasenili mladence na svadbi: Gosti zinuli od čuda kad su videli kako se ponašaju, ti ljudi ne znaju šta je sramota!
14:20 Zdravlje Pogledajte svoju kožu: Ove promene na njoj mogu ukazati na probleme sa jetrom, reagujte na vreme
13:53 Dom i saveti Nema šta ne čisti: Za savršeno blistav dom potrebna je samo jedna namirnica, skroz je prirodna i svi je imamo u kuhinji
13:32 Poznati Da li je to kraj ljubavi? Princ Vilijam angažovao advokata koji je Dajanu razveo od kralja Čarlsa
13:05 Porodica Ključni običaji za Uskrs: Šta se ne sme jesti i šta treba uraditi da u kuću uđu sreća i blagostanje
12:42 Ispovesti Znate li čije je ovo sin? Tata mu je legendarni fudbaler kog svi obožavaju, a on je isti majka!
12:18 Lepota i Moda Ima 90 godina i izgleda kao devojka: Nikada nije išla "pod nož", a koristi samo ovu jeftinu kremu za negu lica i kože