"Otac moje dece sada je u vezi sa mojom maćehom": Ovako su započeli skandaloznu aferu, a ovo su bizarni detalji

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 11:56 0

Jedna žena je na Tiktoku otvoreno pričala o tome kako je njen bivši partner sada u vezi sa njenom maćehom i da čak ima tetovažu njenog imena na grudima.

ispovest

Printscreen/TikTok

 

Majka troje dece priznala je da je njena priča dostojna rijaliti šoua i započela objašnjavajući kako je raskinula nakon 12 godina veze. Na svom profilu @lauzy__x podelila je priču: “Ispričaću ću vam priču o tome kako je moj bivši sada u vezi s mojom maćehom. Sada mi je smešno. No, nije bilo smešno tada, ali da. Tako da, prošle godine, rastala sam se od svog partnera nakon 12 godina jer sam bila jako nesrećna u vezi”, započinje.

Kaže kako je saznala da je on u novoj vezi i odlučila malo da istraži, prenosi The Sun. Uspela je da dobije neke informacije jer je SIM kartica njegovog telefona još uvek bila registrovana na njeno ime. “Tako da sam s pravom proverila ‘svoj’ račun, i videla da je zapravo stalno zvao i slao poruke mojoj maćehi.”

 

 

Dodaje kako je ljutito nakon toga poslala nekoliko neprijatnih poruka i njemu i maćehi. "I onda četiri nedelje kasnije. Uselili su se zajedno. On je uklonio tetovažu mog imena sa grudi i zamenio je njenim. Blokirao je moj broj. Mojoj maćehi je nepodnošljiva pomisao, ubija je iznutra, da on ima bilo kakve veze sa mnom."

Tvrdi da ju je maćeha blokirala na društvenim mrežama, kao i sve koji poznaju porodicu. Dodala je da su njena maćeha i bivši partner čak bili na dvonedeljnom odmoru u Turskoj. Kaže kako predviđa da se ta veza 'neće dobro završiti' i da sve informacije dobija od prijateljice koja je još uvek u kontaktu s njima. Podelila je: "On će se vratiti u svoju sobu kod mame, bez ijednog deteta jer se nije brinuo o njima, a ja ću biti ta koja će se smejati."

Žena je podelila kako u početku nije bila dobro, ali sada je spremna da ispriča priču. Mnogi ljudi bili su šokirani njenom pričom, ali neki su podelili svoje srceparajuće priče u komentarima. Jedna osoba je rekla: "Tvoja maćeha!!! Mislila sam da su moj bivši i deveruša bili dovoljno loši!". Druga je dodala: "Moj muž me nakon 15 godina napustio pre šest nedelja, potpuno iznenada! Sigurna sam da postoji neko drugi!'.Treća je rekla: 'Devojko, upravo sam naglas rekla ŠTAAAA".

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading