Da li tu postoji dres kod? Trudnicu izbacili iz teretane jer nije bila prikladno obučena

Vesti 11.03.2024 09:18 0

Žena je na internetu ispričala neprijatno iskustvo koje je doživela u teretani, a njena priča je postala viralna.

žena

Printscreen/TikTok

Bodibilderka Emi Romero podelila je na „TikToku“ snimak u kome je opisala neprijatno iskustvo koje je doživela u teretani, a njena priča postala je viralna prikupivši gotovo pet miliona pregleda i pola miliona lajkova!

Emi je bila u petom mesecu trudnoće i otišla u teretanu noseći kratak top bez rukava i helanke. Objasnila je da je teretana koju koristi uglavnom namenjena bodibilderima i da je većina članova muškarci. 

žena

Printscreen/TikTok

 

Iako se na zidovima teretane nalaze fotke bodibilderki u bikinijima, teretana ne dopušta vežbanje u sportskom grudnjaku, pa je Emi obukla kratku majicu bez rukava ispod koje se video trudnički stomnak.

Vlasnik teretane joj je prišao i rekao: "Moja žena ima problem s onim što trenutno nosiš" i tražio da obuče majicu, iako je ona rekla da je to što nosi majica a ne sportski grudnjak, i  ukazala na to da druge žene u teretani nose sličnu odeću. Zatim joj je vlasnik rekao da možda ne treba tu ni da dolazi, a ona je odgovorila kako i ne želi da vežba u teretani gde je tako tretiraju.

 

 

"Pokušavala sam da pokažem poštovanje, ali iskreno, bilo je prilično uvredljivo", zaključila je.

Mnogi njeni pratioci su stali u njenu odbranu svojim komentarima: „Ko je još instinktivno zakolutao očima čim je čuo reči 'žena vlasnika' i 'kratki top'", "Supruga nije imala problema s tvojom odećom... Imala je problem s time što si neverovatno lepa" i "Zašto uopšte postoji dres kod u teretani?".

Komentari (0)
Loading