„Nisam ni znala da sam trudna“: Žena je ustala, spremila se za posao i doživela šok – odjednom se porodila!

Vesti 06.03.2024 12:03 0

Žena je doživela veliko iznenađenje kada je postala mama, a da nije ni znala da je u drugom stanju.

žena

Printscreen/TikTok

Život ume često da iznenadi, a to je na svojoj koži osetila i Riva koja je postala mama, a da nije imala pojma da je trudna. Mlada žena se jedno jutro probudila, spremila da ode na posao, a onda se porodila!

Kako je to moguće?

Žena je doživela fenomen poznat kao prikrivena ili kriptična trudnoća. To je onaj slučaj kada čujete da žena kaže „nisam ni znala da sam trudna“. Možda joj niste verovali i pitali se kako je to moguće, ali kod malog broja žena može da prođe nekoliko meseci (kod nekih i cela trudnoća), a da uopšte ne shvate da su trudne, što se desi u kasnoj fazi trudnoće - ili dok ne započne porođaj.

Riva je na svom „TikTok“ profilu podelila priču o tome i fotografije svog preslatkog sinčića. „Dobila sam trudove i porodila se sama u spavaćoj sobi! Rodila sam prelepog dečaka", rekla je u videu.

 

https://www.tiktok.com/@rivvahcrowther/photo/7338170988527357217?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7280152667086603781

 

Njena priča je mnoge raznežila

„Trebalo je da odem na novi posao, ali nisam mogla jer sam se porađala", uz smeh je ispričala u videu. Rivi su roditelji pomogli u većini stvari jer je trudnoća za sve bila iznenađenje. "Moji mama i tata kupili su apsolutno sve dok sam bila u bolnici.'' Njen sin sada ima godinu dana.

Dirljiva priča o neočekivanom porođaju, koji je opisala kao čudo, raznežila je hiljade ljudi na društvenim mrežama koji su joj čestitali.

Jedan korisnik „TikToka“ je napisao: "Moram znati kako je vaš novi poslodavac reagovao, ali bravo." Netko se drugi je napisao: „On je pravi lepotan, predivno dete". Jedna žena žena je bila oduševljena: ''O Bože! Kakva neverojatna priča! Treba da budeš ponosna na sebe! On je prelep dečak, čestitam.“

Komentari (0)
Loading