Dve godine se pretvarala da je MUŠKARAC i planirala venčanje sa partnerkom: Evo kako je Helena otkrila da je prevarena

Vesti 22.05.2023 09:05 0

Britanski mediji pišu o neverovatnoj priči

Dve godine se pretvarala da je MUŠKARAC i planirala venčanje sa partnerkom: Evo kako je Helena otkrila da je prevarena

Pixbay/chermitove

Blejd Silvano (40) optužena je da se dve godine predstavljala kao muškarac na sudu u Kembridžu. Njeni motivi su krajnje neukusni. Ova 40-godišnjakinja je zavela ženu sa kojom je imala aferu preko interneta, prenosi Dejli mejl. Kada je žrtva razotkrila prevaranta, obavestila je policiju.

Blejd Silvano, 40, optužena je za seksualni napad na ženu koju je upoznala na internetu. Ona je napravila profil na jednom od sajtova za upoznavanje, tvrdeći da je muškarac zainteresovan za žene.

U decembru 2016, Blejd je upoznala ženu. Tokom prvog sastanka 40-godišnjakinja se pretvarala da je muškarac i poljubila svoju žrtvu. Tokom sledećeg susreta između žena došlo je do seksualnog odnosa.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, da se ne bi razotkrila, Blejd je „nepoznatim” predmetom prodrla u njenu ljubavnicu, nije skinula bluzu i ugasila je svetlo. Ponavljala je isti scenario iznova i iznova.

Blejd i njena ljubavnica Helen ponovo su se sreli u februaru 2017. Tada je među ženama postojala i ljubavna veza. Prema rečima navodne žrtve, Blejd je uvek nosila bokserice i nikada nije videla njene genitalije.

U decembru 2017. par je čak planirao i venčanje. Na kraju je, međutim, u septembru 2018. ženina prevara izašla na videlo. Helen je razotkrila svog ljubavnika kada je pokušala da otvori novi nalog na Fejsbuku. Onda je naišla na drugi Bladin profil na mreži. Žena je sa užasom shvatila da se njen "voljeni" zaista zove Blade Silvano i da je žena.

Blejd Silvano negira optužbe

„Helen je, nažalost, bila umešana u sofisticiranu prevaru“, rekao je tužilac Majkl Hilman na saslušanju u Kembridžu.

Blejd Silvano negira sve optužbe, tvrdeći da nikada nije lično srela Helen. Međutim, ovu verziju pobijaju svedoci, među kojima je i Helenina sestra, koja je viđala ženu u sestrinoj kući. Žena uverava da je optužea koristila zamenicu „on“ i da je ličila na muškarca.

Suđenje bi trebalo da bude završeno sledećeg vikenda.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading