Podvrgnuta je dvostrukoj mastektomiji: Sada pozira bez grudi u toplesu, bez ikakvog stida (VIDEO)

Vesti 06.07.2023 09:00 0

Stefani Žermino je podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji

tikt

Printscreen

Žrtvovala je svoju "normalnu" lepotu kako bi izbegla rizik od raka dojke. Na kraju krajeva, odlučila je da ne radi rekonstrukciju dojke. Sada je poznata po tome što je bez ikakve sramote pokazuje svoje golo telo posle mastektomije.

Želela je da izbegne da dobije rak

Stefani je u svojoj porodici imala istoriju raka dojke. Želela je da izbegne rak, pa je odlučila da se podvrgne proceduri koju žene često izbegavaju. Kada je doktor čuo da mlada žena dobrovoljno želi da se podvrgne dvostrukoj mastektomiji, rekao je da će zažaliti. Međutim, ona je istrajala.

"Rekla sam mu da želim da budem ravna kao dečak pred pubertet", rekla je Stefan Žermino.

@theebooblessbabe Replying to @Lily_Kelley i hope this answers your question but just know dog ears are not ok and should not be a thing! #fyp #BRCA #aestheticflatclosure #dmx #AFC #bodypositivity #doublemastectomy #breastreconstrustion #dogearsdmx #dogears ♬ original sound - Theebooblessbabe

Nakon mastektomije 27. oktobra 2021, žena je odlučila da ne radi rekonstrukciju dojke. Kao i kod svoje prve odluke, zdravlje je stavila na prvo mesto. Stefani je želela da izbegne dalje komplikacije.

Trenutno, 29-godišnjakinja otvoreno priča da se ne kaje zbog odluka koje je donela. Ona jasno daje do znanja da se zaljubila u svoj novi izgled. Toliko je samouverena da je počela da pozira u toplesu na društvenim mrežama. Ovakvo pokazivanje tela posle mastektomije trebalo bi da pomogne normalizaciji ove pojave.

Uprkos činjenici da Stefani nailazi na mnogo mržnje, usmerene uglavnom na izgled njenog tela, ona ne obraća pažnju na to. „Ljudi mogu da govore šta god žele. Uverena sam u svoju odluku“, kaže ona.

@theebooblessbabe Replying to @Samantha Horn no one can tell you when you’re ready, only you can. We’re here for you 🫶🏽#fyp #mastectomy #brca #flatties #bodypositivity #aestheticflatclosure #ShowOffLandOFrost #xyzbca ♬ Paris - Else

Stefani je redovno aktivna na društvenim mrežama. Kao „žena bez grudi“, već je stekla skoro 1,5 miliona pratilaca na TikToku , a njene video snimke u proseku gleda najmanje desetine hiljada korisnika interneta.

Komentari (0)
Loading