Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Pretraga
facebook
svaka čast!
Deka Novo napunio 104 godine: Do stote kosio i plivao, ovo je njegov recept za dug život
12.01.2026. 16:30
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock
Strašno!
Novorođenče ponađeno u kesi: Devojčica ostavljena da se smrzava na minusu, a onda usledio još veći šok
10.01.2026. 18:31
|
0
FOTO: FREEPIK
KAD ISTINA ISPLIVA
Otišla sam na grob njegove prve žene: Ono što sam videla sledilo mi je krv u žilama
09.01.2026. 13:18
|
0
Shutterstock
Emotivno
Nije znala da je trudna: Mislila je da ne može da ima decu, a onda se na Božić desilo čudo!
07.01.2026. 17:30
|
0
Rizično!
Devojčica sama u tuđoj kući: Majka je ostavila za doček Nove godine, kaže da je ovo razlog
31.12.2025. 20:31
|
0
Shutterstock | Shutterstock
Plašljivko
Dete drhti od straha: Ne može da spava zbog ove stvari, sve mu je gore, roditelji se hvataju za glavu!
30.12.2025. 13:57
|
0
Svađa
Svekrva nije pozvana: Propušta važan događaj svog sina, a razlog je katastrofalno ponašanje prema snajki
27.12.2025. 20:02
|
0
Haos!
Maksmalno ga razmazili: Majka bila u šoku kada je videla šta je njen sin (2) dobio za Božić, preterivanju nema kraja
27.12.2025. 12:01
|
0
Tužno
Oseća se kao višak u svojoj kući: Muškarac misli da je skroz bespotreban supruzi, a ovo je razlog
25.12.2025. 12:09
|
0
Foto: Freepik/Ilustracija
Horor!
Pretvarala se da je mrtva: Ženu napale životinje koje ne deluju opasno na prvi pogled, jedva je preživela
24.12.2025. 13:43
|
0
Shutterstock
Pakao!
Zakasnila minut na venčanje: Mlada se totalno povampirila, evo šta je uradila gošći
24.12.2025. 08:42
|
0
Shutterstock
Imala sam savršenog muža: Bio je divan otac i suprug, ali sve se promenilo kada sam tražila da vidim njegov telefon
20.12.2025. 15:03
|
0
Shutterstock/Krakenimages.com
U porodici nema tajni: Roditelji traže nešto sramotno od ćerke, a naljutili se kada ih je zamolila za istu stvar
19.12.2025. 11:30
|
0
Printscreen/TikTok/carissannicole
Ostavljena tik pred venčanje: Mlada nije tugovala zbog propale svadbe, već je pozvala Anu i uradila ovo
18.12.2025. 14:48
|
0
Printscreen/Youtube/Romy Mars
Mladoženja želi da otkaže venčanje: Bio je ludo zaljubljen, zaprosio je nakon 10 meseci veze, ali sada se kaje
17.12.2025. 20:58
|
0
Shutterstock
Baka iz pakla: Neće da kupuje unucima poklone za Božić, svi joj sude, ali ne znaju zašto to radi
16.12.2025. 15:12
|
0
Shutterstock
Ostavljena na snegu: Devojčica (6) se smrzavala na ciči zimi, zamalo da se pomiri sa sudbinom, ali onda se desilo čudo
13.12.2025. 20:32
|
0
Sad je našla da se žali: Verenica neće da se uda dok budući mladoženja ne uradi ovo, od sitnice napravila haos
12.12.2025. 13:30
|
0
Shutterstock
Sad je našla da se žali: Verenica neće da se uda dok budući mladoženja ne uradi ovo, od sitnice napravila haos
12.12.2025. 13:30
|
0
Shutterstock
Zaljubila se u zgodnog majstora, a onda saznala jezivu istinu: „Dovela sam čudovište u kuću“
12.12.2025. 11:45
|
1
1
2
3
...
Najnovije
Najčitanije
9min
Kajli Džener blistala kao boginja: Zlatna haljina i dijamanti ostavili sve bez daha na Zlatnom globusu
34min
Podrum više nije siguran: Evo kako veliki minus uništava kiseli kupus, evo kako sprečiti propast
58min
Istopila sam led sa staze za tren! Ne treba so, sipala sam malo jeftinog sredstva koje svi imamo u kući
1H
„Kad je –57, ne razmišljaš o komforu, već da ostaneš živ“: Nema tuša ni veš-mašine, Aleksej otkriva kako se peru, kupaju i preživljavaju u najhladnijem gradu na svetu
1H
Mračna strana miljenika žena: Oženio 26 godina stariju, a optužbe za nasilje šokirale javnost
27D
Stari trik naših baka: Samo 5 kašika ovog sastojka izvlači svu prljavštinu i zavese blistaju kao sneg
31D
Trik glavnog kuvara: Ribu posolite baš u ovom trenutku i nikad neće da se zalepi i raspadne
24D
Ukrasnu kesu sve vreme pogrešno koristimo: Da se ne blamirate više, pogledajte kako se pakuje poklon
27D
Sudbina kuca na vrata pred Novu godinu: Ovim znakovima stižu dani luksuza i sreće kakvu nisu mogli ni da zamisle
26D
4 načina za čišćenje vodokotlića: Ubija sav kamenac, ima da radi kao da ste ga tek kupili
Vidi sve
DOM I SAVETI
Za prosperitet
Pelcer ove biljke nabavite u novoj godini: Zeleni magnet za novac cveta i kod lenjih!
10:21
|
0
shuterstock
KAKAV OBRT
Crveni donji veš za Novu godinu odlazi u prošlost: Žene u Srbiji sada kupuju žuti, a evo i zašto
14:47
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
super trik
Nema potrebe da ribate pleh od pečenja: Jedan sastojak uklanja masnoću kao od šale!
16:32
|
0
Pixel-Shot
Noviteti
Šta će flaša u vodokotliću? Vodoinstalateri se kunu u ovaj trik, kažu nema ništa bolje za WC šolju od ovoga
14:10
|
0
Najnovije
savršena
Kajli Džener blistala kao boginja: Zlatna haljina i dijamanti ostavili sve bez daha na Zlatnom globusu
14:58
|
0
FOTO/PRINTSCREEN/YT
ZIMNICA NA UDARU MINUSA
Podrum više nije siguran: Evo kako veliki minus uništava kiseli kupus, evo kako sprečiti propast
14:33
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock/Alexandra Bobir
rešeno!
Istopila sam led sa staze za tren! Ne treba so, sipala sam malo jeftinog sredstva koje svi imamo u kući
14:09
|
0
ŽIVOTNE PRIČE
„Kad je –57, ne razmišljaš o komforu, već da ostaneš živ“: Nema tuša ni veš-mašine, Aleksej otkriva kako se peru, kupaju i preživljavaju u najhladnijem gradu na svetu
13:45
|
0
Foto: Profimedia
skandal!
Mračna strana miljenika žena: Oženio 26 godina stariju, a optužbe za nasilje šokirale javnost
13:20
|
0
OPASNOST NA ULICAMA
Ne držite ruke u džepovima! Evo kako se pravilno hoda po ledu
12:55
|
0
Vidi sve
Deka Novo napunio 104 godine: Do stote kosio i plivao, ovo je njegov recept za dug život