21:00 Ispovesti ,,Ona je parazit": Prijateljica mi stalno upada u kuću nepozvana, dugo sam tolerisala, pa mi je odjednom prekipelo
08:46 Ispovesti Samo što su me ušili posle porođaja, familija mog muža mi se "nakačila" na vrat: Bebu nisam ni pipnula zbog svekrve, a onda mi je pao mrak na oči...
09:38 Ispovesti Bila je prepuštena majci iz pakla: Sa 3 godine je terala da ide u solarijum i na manikir, evo kako danas izgleda devojčica čiju su sudbinu svi oplakivali
19:00 Porodica Rodila sam prvo dete sa 47 godina: U mladosti sam napravila veliku grešku, pa zato sada govorim ženama da ne rade ovo
21:40 Ispovesti "Odrekla sam se svega da je obradujem, a ona frknula nosom": Ispovest bake Slovenke koja je unuci dala celu penziju za rođendan
12:34 Poznati Velika tragedija Šeron Stoun: Izgubila je devetoro dece i u bolnoj ispovesti ispričala sve o užasu s kojima se borila godinama
12:57 Ispovesti Učiteljica Irena otišla da se ispovedi, a sutradan je našli mrtvu: Monah prekršio zavet ćutanja i otkrio jezivu istinu
17:20 Ispovesti Marina je služila bogate Arapkinje: Žena iz Srbije je bila šokirana njihovim zahtevima, a kada je čula ovaj podvukla je crtu
16:10 Porodica Bračni par 20 godina nije progovorio ni reč! Kada su otkrili razlog ćutanja, ljudi zanemeli!
10:00 Ispovesti Prete joj smrću: Influenserka uzela ovu životinju u naručje, pa je dočekala žestoka paljba na mrežama
15:52 Ispovesti "Najbolji drug mog muža me je sve vreme izbegavao": Svi su znali u kakvoj paklenoj laži živi osim Ane
15:21 Zdravlje Otišla je da spava sa bolom u ramenu: Nakon dva sata više nije bila živa, evo šta joj se dogodilo
17:29 Horoskop Do kraja maja 2025. tri znaka imaju velike šanse da upoznaju srodnu dušu: Neozbiljna veza vrlo lako može da preraste u brak
17:14 Dom i saveti Budite na oprezu: Jagode su odlične za zdravlje, ali ova grupa ljudi nikako ne bi smela da ih jede
16:50 Dom i saveti Neki ljudi ih privlače kao magnet: Ovo je ključni faktor zašto komarci biraju baš vas, a druge zaobilaze
16:29 Lepota i Moda Uradite piling stopala kod kuće: Biće savršeno glatka i nežna, a sve sastojke već imate
16:05 Dom i saveti Kako očistiti radijatore – korak po korak: Svi greše u jednom kad prestane grejna sezona
15:44 Lepota i Moda „Ženo, zaustavila si starenje!“: Đina ima 59 godina i noge za medalju, evo šta radi da bi bile vitke i bez celulita