19:58 Ispovesti ,,Još uvek sam istraumirana zbog venčanja": Mlada ne može da veruje da je ovako protekla njena svadba, reči njene majke su je slomile
10:00 Ispovesti ,,Ne smem da se iselim iz roditeljskog doma dok ne napunim 30, ili...": Devojka u očaju zbog roditelja koji je kontrolišu, a traže joj i ovo
12:23 Ispovesti Ona radi na jahti i ispunjava želje milionera: Plata joj je paprena, a evo šta sve mora da trpi od bahatih bogataša
18:33 Ispovesti ,,Dečko mi svakog meseca daje platu": Ne mučim se, i nisam pod stresom jer se od mene očekuje samo ovo
09:11 Ispovesti Nije ni slutila da će ovde naći svog biološkog oca: Dugo je tragala za ,,pravim" roditeljima, a tata joj bukvalno bio pred nosom
20:32 Porodica ,,Nisam mogla da ga podnesem": Mama oseća krivicu jer voli jedno dete više od drugog, a ovim ponašanjem je to i dokazala
14:48 Ispovesti Letela sam avionom kada je usledio horor: Voditeljka nije ni slutila da će joj se ovo desiti na poslovnom putovanju
15:15 Poznati Bludni život slavnog glumca: Verenicu varao sa dadiljom, iz svih veza ima šestoro dece, a sa konobaricom mu se jedno "omaklo"
10:02 Ispovesti ,,Ne mogu da odolim mami svog druga": Imam osećaj da ga izdajem, ali ne mogu da prestanem zbog ove stvari
19:23 Poznati Velika tragedija Šeron Stoun: Izgubila je devetoro dece i u bolnoj ispovesti ispričala sve o užasu s kojima se borila godinama
15:17 Ispovesti "Više ne pijem lekove za pritisak": Promenila je samo jednu NAVIKU i za 15 meseci skinula više od 40 KILOGRAMA
09:09 Ispovesti ,,Šugar dedi" mi je spasio život: Voli da brine o meni, da me finansira i kupuje mi luksuzne stvari, a zauzvrat traži samo jedno
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom