10:02 Ispovesti ,,Ne mogu da odolim mami svog druga": Imam osećaj da ga izdajem, ali ne mogu da prestanem zbog ove stvari
19:23 Poznati Velika tragedija Šeron Stoun: Izgubila je devetoro dece i u bolnoj ispovesti ispričala sve o užasu s kojima se borila godinama
09:09 Ispovesti ,,Šugar dedi" mi je spasio život: Voli da brine o meni, da me finansira i kupuje mi luksuzne stvari, a zauzvrat traži samo jedno
15:34 Ispovesti Muž je "preskočio" rođenje prvog deteta jer je imao preča posla: Kad je saznala o čemu se radi, svet joj se srušio
14:01 Ispovesti ,,Još uvek ne mogu da verujem": Zaposlili su me na lepe oči, pa mi onda odjednom dali otkaz - razlog me je šokirao!
09:50 Ispovesti Bol u stomaku otkrio bizarnu istinu: Mladić nije ni slutio šta se nalazi u njegovim crevima, ovo je da vam se okrene želudac
11:56 Ispovesti Celog života sam imala plave oči, a onda su se preko noći promenile: Devojka šokirala slikama iz detinjstva, svi su mislili da laže
20:00 Ispovesti Pio je 10 litara vode dnevno: Kada je otišao kod lekara i čuo dijagnozu, ostao je bez teksta
09:58 Poznati Ispovest Hefnerove udovice: Bio je stariji 60 godina, određivao mi šta ću da jedem, a svake noći u spavaćoj sobi preživljavala sam pakao
14:53 Poznati "Vadila sam majci tablete iz usta": Slavna glumica otkrila uznemirujuće detalje iz svog teškog detinjstva
09:08 Ispovesti Nije dozvoljavala majci da je mazi u krevetu: Žena ispričala kako izgleda odrastanje uz mentalni poremećaj, želi da svi znaju jedno
15:45 Dom i saveti Pravilo "treći dan" ovde ne važi: Većina pravi grešku sa čuvanjem ruske salate i time joj skraćuju rok
15:25 Zdravlje Zastrašujući simptom koji je promenio sve: Barbara se probudila noću zbog svraba, a onda saznala užasnu dijagnozu
15:08 Lepota i Moda Šminkali je 3 sata da bi izgledala kao žaba: Ovako je izgledala priprema za snimanje čuvenog filma, jedna stvar i dalje šokira
14:59 Porodica Đokovići slave Aranđelovdan: Zvezda trpeze je slavski kolač koji Dijana pravi po starom porodičnom receptu
14:45 Ispovesti Višak kilograma i godine učinile su svoje: Sedimo jedno pored drugog kao dva stranca, više se ne želimo
14:23 Lepota i Moda Martin kaput je idealan za prelaznu sezonu: Neverovatno lep i topao, a najbolje od svega ćete otkriti kada ga zakopčate