11:45 Ispovesti Svekrva me guši: Stalno zove i dolazi kod nas kad joj se prohte, a onda je dobila još goru ideju
18:57 Ispovesti Varao me sa više od 25 žena: Bila sam u suzama, neprekidna prevara je jedna stvar, ali ovo već skroz druga
15:00 Ispovesti Koleginici zlato, ženi blato: Poludela sam u sekundi kad sam videla šta je kupio njoj, a meni samo ove gluposti
14:58 Ispovesti Želi da mi otme nasledstvo: Ne mogu da verujem na šta je moja mama spremna, već je smislila kako će da potroši moj novac
12:31 Ispovesti Tako je došla na žurku? Baku (67) razapeli na unukinom rođendanu na bazenu, kažu da izgleda kao klinka
21:01 Ispovesti Moj muž je skrenuo: Napravio dramu od najmanje sitnice, načisto poludeo kada sam rekla gde idem
12:58 Ispovesti Znam da mi je ćerka, ali stvarno je preterala: Radovala sam se njenom venčanju, a ona me je ovako ,,častila"
08:32 Ispovesti Jetrva je ukrala ime našeg deteta: Smislili smo genijalan plan da rešimo problem, ali onda je dever umešao prste
08:13 Ispovesti Kako je biti sa milionerom? Žene koje su izlazile sa bogatim muškarcima otkrile sve, ljudi misle da je raj, ali ne znaju ovo
22:07 Ispovesti Tanja preživljava od male penzije, deca je ostavila: Stariji sin joj uputio jezivu poruku, majka donela dirljivu odluku
11:00 Ispovesti Nekad bludnica, a sad časna sestra: Imala je sve na svetu, ali nije bilo dovoljno, jedan događaj je promenio njen život iz korena
18:58 Ispovesti Žena mi je sponzoruša: Uskoro slavimo 10 godina braka, a njoj je samo jedan poklon na pameti
21:43 Horoskop Sledi im 7 godina bogatstva i ljubavi: Vreme je da ova 3 horoskopska znaka dobiju sve što požele!
21:17 Lepota i Moda Ne bacajte pare na skupe kreme: Prirodni losion od 2 sastojka briše tamne fleke s lica kao gumica!
20:50 Porodica Devojčica (2) nasmejala 12 miliona ljudi! Zaspala i probudila se u Diznilendu, njena reakcija je hit!
20:23 Zdravlje Ovo je najzdravija namirnica na svetu: Zovu je prijateljicom mladosti i zdravlja, a većina Srba je nije ni okusila!
19:57 Ispovesti Svekrva neće ni da čuje za unuku: Muž je stao na njenu stranu, a ja ostala sama s bebom, ovo je pakao!