13:30 Ispovesti Sad je našla da se žali: Verenica neće da se uda dok budući mladoženja ne uradi ovo, od sitnice napravila haos
11:45 Ispovesti Zaljubila se u zgodnog majstora, a onda saznala jezivu istinu: „Dovela sam čudovište u kuću“
09:22 Ispovesti Baka zavela mladića: Pao je na kolena kada je čuo 3 reči, ali sada ima žestok problem
19:00 Ispovesti Sa venčanja u bolnicu: Mladoženja zadobio tešku povredu pred oltarom, prolio krv zarad tradicije
16:24 Ispovesti On nikada nije odustao od nje: Jednog jutra probudila se slepa, pala u depresiju, a onda se desio životni preokret
15:59 Porodica Puzala je 30 minuta: Žena doživela horor dok je jahala konja, trenutak nepažnje promenio je njen život zauvek
11:23 Ispovesti Moja sestra je skroz pobesnela: Rekla je da se ona i dečko čuvaju za brak, pa ostala u šoku kada je čula njegovu tajnu
20:57 Ispovesti Neće da čuje za oca: Ne samo da 8 godina nisu progovorili ni reč, on sada ćerci sprema nešto pakleno
20:52 Ispovesti Ćerka mi je u kuću dovela lenštinu koja živi na naš račun! Sve se sada lomi na mojoj grbači, a žao mi unuka!
19:59 Ispovesti Jedva izvukla živu glavu: Ženu zaskočila krvoločna životinja u njenom dvorištu, za dlaku izbegla još jednu nesreću
09:24 Ispovesti "Dolaziću kad hoću da vidim MOJE dete!“: Jeziva izjava svekrve uznemirila trudnicu, rečenica koju je izgovorila ledi krv u žilama
12:47 Ispovesti Zabola joj nož u leđa: Mlada umesto da sestri dodeli ulogu deveruše, rekla da će raditi ovo na venčanju- neviđena sramota!
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima