12:24 Ispovesti Ima 41 godinu i nevina je: U životu je poljubila samo dva muškarca i sada ima plan kako da život promeni iz korena
12:40 Ispovesti Anđu su komšije sahranile: Za muža nije postojala, deca je zaboravila – umrla je od tuge, napustila i sama
15:11 Ispovesti Nepoznati muškarac joj je na salveti napisao „Beži!“: Devojka je bila na ljubavnom sastanku u kafiću kada joj je doturio tu poruku
12:40 Porodica Kad ostare, ljudi žale što su ovo kasno shvatili: Ne pravite iste greške, ništa se u životu ne podrazumeva
16:19 Ispovesti "Tašta mi je rekla da je njena ćerka suviše dobra za mene": Muškarci otkrili šta se dešava iza kulisa njihovih brakova, a evo zbog čega "vuku" najveću traumu
13:14 Ispovesti Njen dečko je krio strašnu tajnu: Kada je saznala Lauri se srušio ceo svet, a najviše je pogodio ovaj detalj
15:51 Ispovesti Kad se rodio, imao je kožu kao šar pej: Bio je toliko naboran da su se lekari zapanjili, evo kako izgleda 30 godina kasnije
10:59 Porodica Merima je muslimanka i slavi Uskrs: „Ako ima dovoljno ljubavi, nije važno da li se krstiš ili klanjaš“
11:17 Porodica Niko ne može da te obruka kao najrođeniji: Izgovorio ovo u zdravici i bratu upropastio svadbu!
09:07 Ispovesti Bila je zdrava kao dren, a sada se bori za život: Jelena (34) je zbog ovog neobičnog mirisa otkrila da ima rak
18:14 Ispovesti „To sam radila čak i dok sam imala rak“: Ova hrabra žena ima 79 godina i dala je svoj recept za dug i srećan život
13:20 Porodica „Kuma je sela mladoženji u krilo i gurnula ruku u pantalone!“ Momak je opisao najčudniju svadbu na kojoj je bio, i dalje je šokiran
21:39 Horoskop Od koga je nasledila lepotu žena čije telo je proglašeno za najbolje na svetu: Objavila fotografije iz mladosti, svi joj govore samo jedno
21:03 Horoskop Novac, prilike, ljubav — ulaze u trogodišnji period sreće: 4 horoskopska znaka koja će procvetati u narednom perodu, sve im kreće u životu
20:46 Dom i saveti Kako da jaja koja kuvate u lukovini budu svetlija, a kako tamnija? Ova dva starinska trika koriste iskusne domaćice da zadrže boju
19:59 Poznati Borio se sa gojaznošću, nimalo nije brinuo o zdravlju: Znate li kako sada izgleda najmlađi sin Arnolda Švarcenegera, kažu da je bolji frajer od Patrika
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 15. april: Ovnovi, iskoristite dan da rešite sve zaostale obaveze, Vage, uživajte u ljubavi
19:01 Lepota i Moda I pretprošle, i prošle, ali i ove... ponovo su u modi setovi i to baš ovako šareni: Žene u Srbiji znaju šta je u trendu, već ih nose po ulicama — preduhitrile i slavne brendove