13:52 Ispovesti Otac mi je na samrti otkrio porodičnu tajnu: To me je uništilo, ceo život mi se okrenuo naglavačke
10:05 Ispovesti Žena zatekla muža i majku u spavaćoj sobi: Tajna afera trajala 22 godine, a sad im priredila paklenu osvetu, koju će pamtiti do kraja života
14:27 Ispovesti Tura ta turom, često nisam znao ni koji je dan: Jovica iz Kruševca 12 godina vozi kamion da otplati stambeni kredit, a onda je saznao ženinu tajnu
12:00 Ispovesti Prevarila muža sa sveštenikom – završila sama, trudna i u bolnici: Milica gorko zažalila, "poslao mi novac za abortus i više se nije javio"
12:24 Ispovesti Ima 41 godinu i nevina je: U životu je poljubila samo dva muškarca i sada ima plan kako da život promeni iz korena
12:40 Ispovesti Anđu su komšije sahranile: Za muža nije postojala, deca je zaboravila – umrla je od tuge, napustila i sama
15:11 Ispovesti Nepoznati muškarac joj je na salveti napisao „Beži!“: Devojka je bila na ljubavnom sastanku u kafiću kada joj je doturio tu poruku
12:40 Porodica Kad ostare, ljudi žale što su ovo kasno shvatili: Ne pravite iste greške, ništa se u životu ne podrazumeva
16:19 Ispovesti "Tašta mi je rekla da je njena ćerka suviše dobra za mene": Muškarci otkrili šta se dešava iza kulisa njihovih brakova, a evo zbog čega "vuku" najveću traumu
13:14 Ispovesti Njen dečko je krio strašnu tajnu: Kada je saznala Lauri se srušio ceo svet, a najviše je pogodio ovaj detalj
15:51 Ispovesti Kad se rodio, imao je kožu kao šar pej: Bio je toliko naboran da su se lekari zapanjili, evo kako izgleda 30 godina kasnije
10:59 Porodica Merima je muslimanka i slavi Uskrs: „Ako ima dovoljno ljubavi, nije važno da li se krstiš ili klanjaš“
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 29. maj: Blizancima stižu nove informacije, Lavovi u kreativnom zanosu
18:58 Dom i saveti Štetočine će momentalno pobeći: Stavite ovo u zemlju i rešite ih se zauvek, više neće grickati vaše biljke
18:30 Lepota i Moda Aleksandra draga, zar i ti? Glumica prošetala polugola, grudi dala na izvolite, a šminka je ,,šlag na torti"