09:00 Ispovesti Podvrgnuta je dvostrukoj mastektomiji: Sada pozira bez grudi u toplesu, bez ikakvog stida (VIDEO)
08:50 Ispovesti Noćna mora: Kupio je brokoli u marketu, kada je uzeo da spremi večeru, zapanjio se od straha
21:30 Ispovesti Bila je to velika ljubav, ali je osećala da on nešto krije od nje: Ova fotografija je potvrdila njene sumnje
20:00 Lepota i Moda Ima 140 kilograma i ne stidi se svpg tela: Sada je otkrila u čemu je tajna njenog samopouzdanja (VIDEO)
18:00 Ispovesti Beba preminula u mukama: Majka ostavila devojčicu od par meseci samu kod kuće i otišla na odmor
17:15 Ispovesti Tužna priča o Svetlani iz okoline Vranja: Sin joj zabranio da viđa unuke zbog verske organizacije, očajna je!
08:50 Ispovesti Potrošila je bogatstvo na venčanje iz bajke: Muž je ubrzo nestao sa novcem i nameštajem čim je dobio ono zbog čega ju je oženio
17:10 Ispovesti Godinama je pokušavala da zatrudni: "Vantelesnom oplodnjom sam uspela dva puta, danas sam majka ovoj deci i očajna sam"
22:30 Ispovesti Otkrila je poruke koje je slao BIVŠOJ: "Nisam ni slutila da ću ovo ikada videti, stomak me je zaboleo od MUKE"
09:23 Ispovesti Vezu nam je spasila razdvojenost: Nakon 14 meseci smo shvatili da moramo da budemo zajedno!
11:24 Porodica Nakon njene izjave svi su zbunjeni: Mama tvrdi da njen sin (2) uči dva jezika i ispravlja njen pravopis
21:46 Lepota i Moda Poznati frizer ukazao na grešku koju pravimo kad peremo kosu: Potrebno je samo 20 sekundi da joj vratite sjaj
21:20 Ispovesti Sa ovom sićušnom bakom niko ne sme da se kači: Provalnik je napao, evo kako ga je sredila
20:47 Zdravlje Ova vrsta surutke najbolje čisti jetru: Doktor Perišić otkrio kako se pravilno pije i šta ne smete da uzimate s njom
20:21 Lepota i Moda Žene u Srbiji žele skandinavske pramenove: Frabaju se samo posebna mesta, a efekt "sunca u kosi" je najbolji koji smo do sada videli
19:47 Poznati Prepoznajete li devojčicu sa fotografije? Bila je buca, danas ova glumica izgleda brutalno i u vezi je sa najpoželjnijim frajerom
19:17 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 3. oktobar: Ovnovi, tvdoglavost će vas skupo koštati, Ribe, vreme je za promene