Tragična smrt ŠESTOMESEČNE BEBE: Majka je ležala pored njega, ali nije mogla ništa da uradi

Vesti 18.05.2023 18:00 0

Italijanski mediji izvestili su o tragediji koja se dogodila na periferiji Torina

Tragična smrt ŠESTOMESEČNE BEBE: Majka je ležala pored njega, ali nije mogla ništa da uradi

Shutterstock

Dečak od nekoliko meseci spavao je u istom krevetu sa svojom majkom. U jednom trenutku je pao sa dušeka i zaglavio se između nameštaja. Žena, pospana, nije mogla da reaguje na vreme. Pomoć je stigla prekasno.

Drama se odigrala u noći sa petka na subotu (12. na 13. maj) u stambenoj zgradi u ul. Superga u malom gradu Nikelino. Šestomesečna beba umrla je nakon što je skliznula sa dušeka na kome je spavala sa majkom i zaglavila se između kreveta i obližnje komode.

"Lekari su kategorički isključili bilo kakv vid nasilja od strane roditelja. Doktor koji je stigao na lice mesta potvrdio je da je dete, koje bi narednih dana trebalo da napuni sedam meseci, umrlo od gušenja", prenosi list Korijere dela sera.

Iz preliminarnih nalaza službi saznajemo da je dečak nešto pre pet ujutru skliznuo sa dušeka. Nažalost, bila je velika nesreća što se zaglavio između okvira kreveta i komode koja je stajala pored njega. Njegova majka se probudila nekoliko minuta kasnije. Kada je videla šta se dogodilo, odmah je pozvala Hitnu pomoć. Međutim, bilo je kasno da ga spasu, reanimacija je bila neuspešna.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading