Nina (65) odlučila se za PLASTIČNU operaciju u Turskoj: Žena je sada pokazala šta ju je zadesilo (VIDEO)

Vesti 20.03.2023 18:30 1

Iako Nina nije izgledala kao da ima 65 godina, ipak je odlučila da se podvrgne liftingu lica i vrata

Nina (65) odlučila se za PLASTIČNU operaciju u Turskoj: Žena je sada pokazala šta ju je zadesilo (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Odlučila je na plastičnu operaciju na klinici u Turskoj. Ukupno je tamo provela deset dana. Sada je odlučila da progovori o tome da li se kaje zbog svoje odluke i pokaže efekte nakon liftinga.

U poslednje vreme se mnogo govori o operacijama u Turskoj. Ovo je snažan trend u zemljama kao što su Nemačka, SAD i UK.

@ninainceman The morning after my face, neck and lip lift and tear troughs filled. Feeling much better now but omg what has happened to my ash blond highlights. My hair was soaked in iodine during the operation as a preventative measure against infection. Am up and walking about now #istanbul #plasticsurgery #drdoganalhan #faceliftturkey ♬ original sound - Nina

Pošto ljudi koji sebi ne mogu priuštiti, na primer, estetsku medicinu ili stomatološke tretmane u domovini, idu u klinike u malo jeftinijim zemljama. Klinike estetske medicine u Turskoj su takođe veoma popularne. Ovu opciju je iskoristila Britanka Nina Inceman .

Uradila je zatezanje lica i nos

Gledajući njene fotografije pre plastične operacije, može se doći do zaključka da takav zahvat uopšte nije bio potreban, jer definitivno nije izgledala kao da ima 65 godina. Uprkos tome, odlučila je da poboljša svoju lepotu i vrati mladalački izgled.

Inceman je odletela u Tursku krajem oktobra 2022. Prvo je bila podvrgnuta podizanju vrata i lica i rinoplastici. Posle 10 dana uspela je da napusti bolnicu i ode kući. Efekat operacije nije bio odmah vidljiv, što se može videti na video snimcima koje je Nina postavila na Tiktok. Proces zarastanja rana je trajao oko 3 meseca.

@ninainceman Day 7 post upper and lower bleph and vaser lipo under chin. Yesterday i had my dissolved lios refilled. Five months ago i had a face, neck, liplift and nose correction all by @MCANHEALTH by #drdoganalhan #vaserliposuction #plasticsurgeryturkey #upperblepharoplasty #upperblepharoplasty #faceliftturkey #neckliftturkey #lipliftturkey #postfaceandnecklift #lipfillerturkey #nosecorrectionsurgery #postblepharoplasty #postfaceandnecklift #postliplift #mcanhealthturkey ♬ original sound - Nina

U februaru 2023, Inceman je ponovo odletela u Tursku. Ovog puta je operisala očne kapke. Pored toga, njeni obrazi i podočnjaci bili su ispunjeni salom uzetim sa njenog tela.

Ovaj žena je na operacije potrošila oko 8.000. evra. Iako su to bili znatni troškovi, bolni tretmani i dug proces oporavka, ni trenutka nije požalila zbog svoje odluke. Takođe, njeni pratioci na TikToku veruju da je to bio dobro potrošen novac, a u komentarima pohvaljuju rad hirurga i njen novi izgled.

- O moj Bože! Izgledaš neverovatno – napisao je jedan od korisnika interneta.

- Izgledate neverovatno, iako ste izgledali fantastično pre operacije - prokomentarisao je drugi.

- Prelepa si i vidim sreću u tvojim očima. Hvala ti što si sve ovo prijavio - dobro i loše - napisao je drugi korisnik Interneta.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Laza
20.03.2023 19:45

Svarno, ne izgleda kao da ima 65 godina, izgleda kao da ima 75!