Niko ne zna kako se SNALAZE: Imaju 22 dece i planirali su još, ali joj MUŽ završio u zatvoru

K.Ć. Vesti 24.08.2022 19:00 0

Mediji se već neko vreme interesuju za život Kristine Osturk, Ruskinje koja je zajedno sa suprugom milionerom odlučila da ostvari svoj san o posebno velikoj porodici

Niko ne zna kako se SNALAZE: Imaju 22 dece i planirali su još, ali joj MUŽ završio u zatvoru

Printscreen/Instagram

Par već ima 22 dece koja su rođena zahvaljujući pomoći surogat majki, a o njima svakodnevno brine 16 dadilja. Sada se Kristinin život mnogo promenio - u maju je uhapšen Galip Ozturk.

Kristina Ozturk je oduvek sanjala o velikoj porodici. Žena se jednom porodila sa 17 godina. Onda je sad odlučila da angažuje surogat. Zajedno sa suprugom, turskim biznismenom Galipom Ozturkom, ima 21 dece i jedno njihovo prvo dete, dečak Mustafa, rođen je 10. marta 2020. O svom životu priča na Instagram profilu pod nadimkom @batumi_mama.

Nije krila da je samo na dadilje potrošila preko 100.000. dolara godišnje. „Idilu” je prekinulo Galipovo hapšenje pod optužbom za falsifikovanje dokumenata i pranje novca. Muškarac je uhapšen u maju 2022.

"Stalno čekam da se moj muž vrati"

Sada Kristina nestrpljivo čeka njegovo izlazak iz zatvora. U nedavnoj objavi, međutim, priznala je da joj je "teško da se fokusira na pozitivne stvari" dok još čeka da se njen muž vrati kući. Ona je zahvalila i navijačima na podršci, ne otkrivajući da li su im se finansijski uslovi promenili zbog njegovog boravka u zatvoru i da li i dalje mogu da priušte pomoć 16 dadilja.

4.000 dolara nedeljno za pelene

Porodica je postala poznata 2021. godine kada je žena na Instagramu otkrila troškove koje ona i njen muž imaju da bi izdržavali svoju decu:

Za svaku trudnoću supružnici su plaćali preko 10.000 dolara.

Kristina troši preko 4.000 nedeljno za osnovne proizvode za bebe, uključujući 20 velikih kesa za pelene i 53 paketa mleka u prahu.

16 dadilja koje čuvaju svoju decu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, koštaju oko 100.000 dolara godišnje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading