Optužen muškarac koji radi kao BABICA: Isplivali njegovi SRAMNI snimci iz toaleta, javnost je ZGROŽENA

Vesti 25.01.2022 15:58 0

Pol Džonskon je muška babica i suočio se sa 29 optužbi u bolnici u kojoj je radio

Optužen muškarac koji radi kao BABICA: Isplivali njegovi SRAMNI snimci iz toaleta, javnost je ZGROŽENA

Daily mail

 

Muška babica za koju se tvrdi da je slikao dve žene koje su imale carski rez bez njihove dozvole i takođe 'snimio sebe kako izvodi seksualni čin u bolničkom toaletu' suočava se sa 29 optužbi za nedolično ponašanje.


Pol Džonson je bio viša "babica" u bolnici za žene i decu "Hal On" u jednom gradu u Americi. On se suočava sa 29 optužbi za nedolično ponašanje, uključujući to da je snimao sam sebe kako onaniše i sminke slao tadašnjoj devojci.

Pol Džonson je radio u bolnici Hal 18 godina, i pomagao da se porodi više od 2.000 beba. Suspendovan je sa svoje funkcije u oktobru 2020.

On je na sudu optužen za 29 tačaka za nedolično ponašanje. Džonson je 2018. godine navodno fotografisao dve žene tokom carskog reza bez njihove dozvole, pre nego što je slike poslao koleginici sa kojom je u to vreme bio u vezi.

Advokat Raj Džoši rekao je komisiji da je istraga o gospodinu Džonsonu takođe otkrila da je on snimio sebe kako izvodi seksualni čin u bolničkom toaletu, a zatim ga poslao koleginici.

Dodao je:

- Da bi se opravdao, Pol je rekao da je bio na drugom mestu kada se snimao, a pretraga na njegovom telefonu pokazuje ne samo da je bio na dužnosti, već je pozadina bila blisko povezana sa lokacijom bolnice - Navodi advokat Džoši za Dejli mejl.


Gospodin Džoši je rekao:

- Bio je na višem rukovodećem položaju, a mlađe kolege su potvrdile njegov neprofesionalni odnos prema poslu. 

Saslušanje "muške babice" tek treba da se održi da mu se izrekne validna presuda.
 

Komentari (0)
Loading