Dnevni HOROSKOP za ponedeljak 27. februar: Ova dva znaka bolje da PRESPAVAJU ceo dan

Vesti 26.02.2023 21:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za ponedeljak 27. februar: Ova dva znaka bolje da PRESPAVAJU ceo dan

Shutterstock

Ovan 

Situacija u kući i veoma komplikovana. Ne donosite nagle odluke narednih nekoliko dana zbog negativnog uticaja Urana. Mogući problemi sa stomakom. 

Bik 

Danas je savršen dan da rešite stvari koje se tiču vašeg odnosa sa voljenom osobom. Do kraja ovog dana možete računati na podršku osobe u znaku Jarca. 

Blizanci

Vaše komunikacija je veoma dobro postavljeno imaću te uspeha u pregovorima sa ljudima iz inostranstva. Oslonite se na partnera i imaćete rešene stvari u vezi poslovnog puta. 

Rak

Do kraja nedelje povedite računa o tome na koji način komunicirate sa ljudima oko sebe. Ljubavna situacija se stabilizuje zahvaljujući partner oaj želji da sve dovede u red. Problemi sa organima za varenje. 

Lav 

Od danas se bavite stvarima koje su više posvećene drugima nego sebi. Do kraja dana do vas stižu jako povoljne vesti u vezi mogućeg poslovnog puta.. situacija na poslu se popravlja zahvaljujući vašem trudu.

Devica 

U narednom periodu od vas se zahteva da se što više poslovno angažujete. Podrška osobe do koje vam je stalo izostaje u narednom periodu zbog problema koji imate u komunikaciji.

Glavobolja. 

Vaga 

Ljubavna situacija vas uznemirava jer ne možete da postignete sve što ste planirali. Pokušajte da se što više skoncentrišete na odnose sa partnerom. Zdravlje vam je veoma osetljivo zbog mogućih problema sa spavanjem. 

Škorpija

Danas ste veoma dobro raspoloženi jer ste uradili sve što ste planirali. Situacija u krugu porodice je stabilna isključivo zbog vašeg angažovanja. Novčana situacija se popravlja. 

Strelac 

Čuvajte se pogrešnih informacija posebno kada su u pitanju odnosi u kući. Do kraja dana mogući problemi u komunikaciji sa osobom u znaku Lava. Ne donosi nagle poslovne  zaključke. 

Jarac 

Prošlost kuca na vrata i veoma ste uznemireni zbog toga. Čuvajte se lažnih obećanja kada su u pitanju prijatelji i potencijalni poslovni saradnici. Obratite pažnju na slab imunitet..

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete nezadovoljni stvarima koje se dešavaju u vašem okruženju posebno kada su u pitanju razgovori u vezi poslovne saradnje. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka koje ne možete baš tako lako da savladate. 

Ribe 

Danas ćete saznati neke stvari koje vam se baš ne sviđaju a tiču se vašeg odnosa sa partnerom. Stvari nisu onako kako izgledaju a partnerski odnos može da se popravi ako želite da pristane te na neki vid kompromisa.

Komentari (0)
Loading