Dnevni HOROSKOP za sredu 22. februar: Blizanci, partner je davno izgubio strpljenje za vas, Vodolije, osoba u znaku Ovna ne prestaje da misli na vas

Vesti 21.02.2023 20:05 0

Proveite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za sredu 22. februar: Blizanci, partner je davno izgubio strpljenje za vas, Vodolije, osoba u znaku Ovna ne prestaje da misli na vas

unsplash.com

Ovan 

Danas povedite računa o onome što pričate jer su mogući problemi u vidu tračeva i ogovaranja. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući partnerovoj brizi i razumevanju. 

Bik 

Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog pozitivnih poslovnih rezultata. Dobro razmislite o mogućim aspektima poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Situacija u krugu porodice je veoma stabilna. 

Blizanci

Na vama je da donesete jako važnu odluku u vezi putovanja. Partnerski odnos je na velikoj klackalici zbog vaše potrebe da zaobilazite svoje obaveze. Glavobolja. 

Rak 

Nekoliko dana ste već preopterećeni stvarima koje nisu uopšte bitne za vas. Pokušajte da ne nabacujete sebi krivicu zbog drugih ljudi. Osoba u znaku Ovna vam je velika emotivna podrška.

Lav

Najbolje je da ne komunicirate sa ljudima sa kojima ste već bili u sukobu. Osoba u znaku Jarca vam daje odlične poslovne predloge ali na vama je da o tome dobro razmislite. 

Devica 

Pokušajte da se okrenete što više sebi i svojim emocijama. Situacija u krugu porodice je veoma nestabilna zato što ukućani nemaju pravu sliku o vama. Obratite pažnju na spavanje.

Vaga 

U narednih nekoliko dana bićete veoma preopterećeni poslovnom situacijom. Nemojte da donosite nagle odluke kada su u pitanju mogući poslovni predlozi. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate i odbijate da prihvatite predlog u vezi posla. Obratite pažnju na moguće probleme sa novcem zbog nepromišljenih poteza mlađeg člana porodice.

Strelac

Ovo je savršen period da se posvetite sebi i svojim željama. Do kraja dana očekuju vas malo više poslovnih zadataka koje mislite da ste već završili. Obratite pažnju na probleme sa stomakom. 

Jarac

Do kraja dana bićete veoma umorni i nećete moći da se posvetite partneru onako kako je potrebno. Nemojte se nikome pravdati ipak je najvažnija vaše zdravlje. 

Vodolija

Bićete veoma posvećeni svemu onome što se odnosi na porodične aspekte. Osoba u znaku Ovna već neko vreme misli na vas i šalje vam tajne signale. Ali vas to jednostavno ne zanima.

Ribe 

Do kraja dana mogući problemi sa osobom u znaku Lava u zbog poslovne situacije. Pokušajte da se okrenete sebi i da posmatrate svoj život sa vedrije strane.
 

Komentari (0)
Loading