Dnevni horoskop za petak, 6. januar: Bikovi, novčana situacije neće biti na zavidnom nivou, Vege, pazite na kontakt sa ovom osobom

Vesti 05.01.2023 22:00 0

Proverite dnevni horoskop i saznajte šta vas čeka

Dnevni horoskop za petak, 6. januar: Bikovi, novčana situacije neće biti na zavidnom nivou, Vege, pazite na kontakt sa ovom osobom

Shutterstock

Ovan 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj partnera i partner će vam pokazati koliko vas voli i poštuje. Budite iskreni prema sebi i prema svojim ciljevima u vezi posla. 

Bik 

Tokom dana bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnose sa poslovnim saradnicima. Novčana situacija je u problemu i to najbolje rešavate temeljito i planski. 

Blizanci

Sam početak dana je veoma stresan zbog nerazjašnjenih odnosa unutar porodice. Vodite računa koje reči izgovarate i na koji način. Problemi sa kičmom. 

Rak

Do kraja dana saznaćete neke nove stvari koje vam neće biti baš najjasnije. Potrudite se da razumete poruku koja vam je poslata od strane osobe u znaku Ovna. 

Lav

Ovo idealan period da se okrenete novim obavezama naročito kada su u pitanju poslovne aktivnosti..Vaša situacija sa partnerom je veoma nestabilna zahvaljujući vašoj negativnoj energiji. 

Devica

U narednih nekoliko dana od vas isključivo zavisi kako ćete se ohladiti prema drugima. Ne donosite nagle odluke jer ovo nije vreme za to. Sačuvajte malo stabilnosti unutar sebe. 

Vaga 

Veoma ste tvrdoglavi i odbijate da preuzmete odgovornost za neke greške koje ste učinili. Nemojte naglo prekidati kontakt sa voljenom osobom iako ste veoma emotivno pogodjeni. 

Škorpija

Do kraja dana bićete pod uticajem lepih reči članova porodice. Najmlađi član porodice je veoma ponosan na vas zbog korisne komunikacije i što ste mu dali jako dobre savete. 

Strelac

Mars u Blizancima aktivira vaše negativne misli i ne umete da se otrgnete od istih. Pokušajte da se pozabavite nekim novim temama jer je to način da izađete iz negativnog kruga razmišljanja. 

Jarac 

Vaša komunikacija sa ljudima je veoma stabilna ali na momente vas izbaci iz takta osoba u znaku Ovna. Nemojte se opterećivati lošim mislima. Problemi sa glavoboljom. 

Vodolija 

Do kraja dana veoma ste negativno raspoloženi i to se odražava na vaše zdravlje. Budite ponosni na ono što jeste i ne dozvoljavajte da vas drugi devalviraju. 

Ribe 

Merkur aktivira negativne misli i negativne događaje iz prošlosti. Probajte da se posvetiti sadašnjem trenutku i poslovna strana će krenuti mnogo bolje. 

Komentari (0)
Loading