Dnevni horoskop za petak, 17. MART: Jarčevi, ne piše vam se dobro, Rakovi, očekuju vas ZDRAVSTVENI problemi!

Vesti 16.03.2023 19:30 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni horoskop za petak, 17. MART: Jarčevi, ne piše vam se dobro, Rakovi, očekuju vas ZDRAVSTVENI problemi!

Shutterstock

Ovan 

Mnogi će biti na vašoj strani ali vas to ne interesuje. Za vas je najbitnije da tokom dana uradite ono što je potrebno i završite poslovne pregovore. Emotivna strana je u drugom planu i to je najbolje za vas. 

Bik 

Bićete pod uticajem osoba u znaku pa Ribe koja vam daje poslovnu podršku. Nnemojte previše razmišljati što se tiče ljubavnih odnosa, najvažnije je reagovati odmah. Zdravstveno ste veoma stabilno. 

Blizanci

Vašu situacija u krugu porodice se stišava zahvaljujući vašoj sposobnosti da sve dovedete u redu. Poslovni odnosi su veoma specifični jer ne umete da se dogovorite onako kako želite. Vodite računa o ishrani. 

Rak 

Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovnih pregovora sa osobom u znaku Jarca. Probajte da se okrenete drugima jer na taj način postižete odlične poslovne rezultati. Povedite računa o kičmi.

Lav 

U narednom periodu od  vas se očekuje mnogo kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Bićete previše okrenuti drugima i na taj način zapostavlja te sebe i svoje želje i potrebe. 

Devica 

Mesec aktivira vaše polje poslovnih saradnika i bićete usmereni na taj deo posla. Čuvajte se zdravstveno jer su mogući problemi hroničnog tipa posebno kada su u pitanju mlađi pripadnici ovog znaka. 

Vaga 

Tokom dana saznaćete zanimljive vesti i informacije u vezi novog poslovnog projekta. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslana prepreka iako to se vi ne želite da priznate. Zdravlje je zadovoljavajuće. 

Škorpija

Narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe iz prošlosti posebno kada su u pitanju emocije i strast. Nemojte dozvoliti da vam neko pokvari sadašnju vezu zbog vaše potrebe da se svetite. 

Strelac

Porodična situacija je stabilna jer ste vi uložili mnogo snage i energije da stvari dovedete na svoje. Čuvajte se naglih preokreta u ljubavnom smislu jer partner vam mnogo toga zamera. 

Jarac 

Mesec aktivira sve ono što ste poslovno završili i mislite da je sve u najboljem redu. Emotivno ćete odreagovati jako burno na poslovne saradnike jer ne očekujete određene stvari u njihovom ponašanju. 

Vodolija

Danas ćete saznati neke šokantne vesti u vezi partnerove poslovne situacije i to jako loše utiče na vaše emocije. Probajte da se distancirati i da to ne doživljavate kao lično vaše..

Ribe 

U krugu poslovnih saradnika vi ste neko ko važi za velikog emotivca i nemojte dozvoliti da vas drugi prozivaju zbog vaših izliva emocija. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku jarca koja vam želi poslovni uspeh i pomoć. 

Komentari (0)
Loading