Dnevni HOROSKOP za petak 19. maj: Bikovi, do kraja nedelje vam se SREĆA smeši, a ovaj znak bolje da prespava dan

Vesti 18.05.2023 20:00 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za petak 19. maj: Bikovi, do kraja nedelje vam se SREĆA smeši, a ovaj znak bolje da prespava dan

unsplash.com

Ovan 

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Njihovi zahtevi su veoma emotivno nestabilni i od vas očekuju mnogo više od onoga što je realno. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Do kraja ove nedelje bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima i dobrim procenama ljudi oko vas. Poslovna situacija je stabilna zbog faktora sreća. 

Blizanci

Merkur aktivira vaše polje poslovnih obaveza i posla koji niste dovoljno dobro uradili. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška. 

Rak 

U narednih nekoliko dana kasnite sa obavezama koje su veoma naglašene. Mnogo toga ne možete da povežete sa sobom i nije vam jasno kako odredjenih stvari da rešavate. Najbolju podršku vam daje partner. 

Lav 

Do sada ste previše otvoreni bili u razgovoru sa partnerom. Od danas pod velikim pritiskom osobe u znaku Vodolije okrećete se prema sebi i svojim planovima i željama. Niko vas više ne interesuje. Gledate samo sebe. 

Devica 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi na poslu. Donosite neke odluke koje nisu povoljne za druge ali ste sebi najbitniji i to vam je velika poslovna afirmacija. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. 

Vaga

Vaša privatnost je samo vaša i niko nema prava da vas uznemirava. Gledajte da sve što imate u vezi novca i u vezi poslovnih putovanja dogovorite danas do kraja dana. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Početak dana je pod uticajem emocija i strasti posebno zbog osobe u znaku Device. Bićete do kraja dana pod jakim uticajem drugih u vezi poslovnih planova u vezi inostranstva. Glavobolja. 

Strelac

Merkur je loše postavljen u odnosu na druge planete i aktivira vase polje komunikacije. Pogledajte stvari na drugačiji način i pokušajte da razumete stvari onako kako je potrebno. Ljubavni život je na prekretnici. 

Jarac 

Vaše mišljenje o tome šta ćete preduzeti u vezi posla je veoma bitno. To se posebno odnosi na Vase odnose sa ljudima sa kojima poslovno saradjujete. Podrska stize do kraja dana i od partnera. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više od onoga što ste dali u vezi odnosa sa javnošću. Svi očekuju da pokažete ono sto najbolje znate u vezi posla i poslovnih ambicija. Podrška stize od vasih prijatelja. 

Ribe 

Bićete pod uticajem emocija i strasti koje osećate već neko vreme. Do sada ste se poslovno angažovali u vezi poslovne situacije pod uticajem osobe u znaku Device. A od danas to nekako gubi smisao. 

Komentari (0)
Loading