Dnevni HOROSKOP za četvrtak 23. mart: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, vikend će da im PRESEDNE

Vesti 23.03.2023 19:14 0

Proveite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za četvrtak 23. mart: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, vikend će da im PRESEDNE

pixabay

Ovan 

Danas ste umorni i pokušajte da se koncentrišete na ono što vam je nužno za posao. Novčana situacija je nestabilna zbog problema koje imate sa partnerom. 

Bik

Venera aktivira vaše polje podsvesti i niste baš najbolje zbog toga. Vraćaju vam se slike iz prošlosti i osećate se veoma loše zbog tih situacija. Moguće problemi sa kolenima.

Blizanci

Najvažnije da se pokrenete i to zahvaljujući vašoj želji da uspete. Do kraja dana moguće zanimljive vesti od osobe u znaku Ovna u vezi posla. Čuvajte svoju kičmu. 

Rak 

Do kraja ove nedelje bićete veoma uzbuđeni zbog lepih planova koje imate sa partnerom. Nemojte dozvoliti da vam se članovi porodice mešaju u vašim planovima. Zaslužujete svu sreću ovog sveta. 

Lav 

Do kraja ove nedelje probajte da se dobro organizujete kada su u pitanju razgovori sa ukućanima. Novčana situacija zavisi od vaše želje da uspete ali nemate dovoljno podrške od partnera. 

Devica 

Danas ćete biti veoma aktivni na polju poslovne komunikacije zbog osećaja da morate sve da završite na vreme. Čuvajte se tuđih reči i tuđih procena. Zdravlje je stabilno. 

Vaga

U narednih nekoliko dana bićete pod pritiskom zbog razgovora koji niste na vreme obavili sa osobom u znaku Lava. Čuvajte se osobe i tračeva od strane drage koleginice. 

Škorpija

Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i da ne razmišljate šta drugi misle o vama. Otvorite se malo više za iskrene emocije od strane osobe u znaku Ovna. 

Strelac

Bićete veoma dobro obavešteni to vam je dobar adut kada su u pitanju poslovni odnosi. Čuvajte se osobe u znaku Lava koja želi po svaku cenu da dobije vaše radno mesto. Zdravlje je savršeno.

Jarac

Negativno ste  raspoloženi tokom dana jer stvari ne idu onako kako očekujete. Nemojte donositi nagle odluke do kraja ove nedelje u vezi novca. Ljubavna situacija je nestabilna zbog vaše negativne odlike.

Vodolija

Sami sebi ste veliki neprijatelj i to ne vidite na pravi način..l

U stanju ste da maltretirate sve oko sebe zbog lažnih tračeva.  Probajte da se koncentrišete na posao i da mislite na svoje zdravlje. 

Ribe

Do kraja nedelje bićete obavešteni u svemu onome što se dešava oko vas. Sčuvajte svoje dostojanstvo i ne pristajte na mrvicu pažnje kada je u pitanju vaš ljubavni odnos. 

Komentari (0)
Loading