Dnevni horoskop za 1. april: Ovaj znak bolje da ne ustaje iz kreveta, a prate ga i zdravstveni problemi

Vesti 01.04.2023 16:43 0

Dnevni horoskop za petak

Dnevni horoskop za 1. april: Ovaj znak bolje da ne ustaje iz kreveta, a prate ga i zdravstveni problemi

Shutterstock

Ovan

Vaša situacija sa emocijama je veoma nejasna i to zbunjuje partnera. Probajte da se koncentrišete što se tiče razgovora jer i drugima je bitno da ih razumete. Problem sa pritiskom. 

Bik 

Ući ćete u sukob sa partnerom zbog novca. Poslovno ste rasterećeni zbog dobrih informacija koje ste dobili. Pokušajte da se dobro odmorite. 

Blizanci

Jedan neobičan poziv vam remeti mir posebno kada su u pitanju vaše emocije. Ne dozvolite da vam prošlost pomeri vaš sadašnji emotivni status. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Bićete dobro raspoloženi zbog uticaja dobrih vesti iz inostranstva. Osoba u znaku Lava vam daje mogućnost da napredujete kad su u pitanju poslovne aktivnosti. Ljubavna situacija je veoma teško popravljiva. 

Lav 

Moguć je sukob na relaciji sa partnerom i to zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. Do vas je kako ćete neke stvari da predstavite partneru. Niko ne moze da utice na vas. 

Devica 

Povedite računa o sebi o svom zdravlju. Moguće je da ćete imati problem sa organima za varenje i to na nervnoj bazi. To je zahvaljujući problemima koje niste rešili na poslu. 

Vaga

Bavite ljubavnom situacijom drugih ljudi i to vas veoma ispunjava. Za vas je ljubav najlepše osećanje i želite da se posvetite tome maksimalno. Prijatelji su vam uvek inspiracija a vi njima podrška. 

Škorpija 

Uživaćete s partnerom i sa svojim prijateljima. Pokušajte da se opustite jer je ovaj period bio veoma opterecujuci za vas i vase misli i emocije. Naučite da se relaksirate više. 

Strelac 

Jupiter vam još uvek pravi nezgodne aspekte posebno kada je u pitanju ljubav. Potrudite se do kraja dana da budete što bolji prema sebi jer na taj način obezbeđujete sopstveni mir. 

Jarac 

Vaša ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući vašoj želji da ugodite partneru. U vezi posla imate previše prepreka koje ne možete samostalno da rešite. Tražite podršku od osobe u znaku Lava. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete opterećeni tuđim mislima. Pokušajte da se diskonektujete od svih i da na miru donesete odluke u vezi januara sledece godine. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Danas je veoma poseban dan jer se trudite da ugodite sebi. Narednih nekoliko dana od vas se očekuje puno naročito osobe sa kojima ste svakodnevno u kontaktu. Očekuju da ih razveseliti. 

Komentari (0)
Loading