Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 24. april: Ovaj vatreni znak bolje da prespava ceo dan

Vesti 24.04.2023 19:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 24. april: Ovaj vatreni znak bolje da prespava ceo dan

Shutterstock

Ovan 

Danas ćete biti preokupirani stvarima iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Jedna poslovna situacija vas muči već neko vreme a danas je idealan dan da to razrešite putem dobre komunikacije..

Bik

Poslovna situacija ulazi u završnu fazu i to je nešto čemu se jako radujete.. Ljubavna situacija vas obeshrabrije jer ne možete neke stvari da prihvatite onakve kakve jesu. Mogući problemi sa zubima. 

Blizanci

Trenutna situacija na planu ljubavnih dešavanja je veoma zategnuta jer ne želite da pređete preko nekih objašnjenja od strane vašeg partnera.  Pokušajte da se ne nervirate i fokusirajte se više na posao. 

Rak

Trenutna situacija u vašoj kući je veoma zanimljiva jer isplivavaju na površinu neke stvari koje idu u prilog vašoj priči.  Pokušajte da budete stabilniji što se tiče ljubavnog odnosa je na taj način stvarate mogućnost da poslovno napredujete preko partnera.

Lav

Vi ste na velikoj prekretnici kada su u pitanju svi odnosi unutar kuće ali od toga ništa vam dalje ne zavisi. Bćete veoma iznenađeni ponašanjem jedne osobe na poslovnom planu koja ne želi da vam pruži razumevanje i podršku. 

Devica

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom svih onih koji vam ne žele podršku i ne daju vam podršku. Potrudite se da sve što činite tokom današnjeg dana bude od srca i isključivo razmišljajte u pozitivnom smeru jer jedino tako možete da funkcionišete. 

Vaga

Vaša situacija u krugu porodice je veoma opuštena i zbog toga se osećate jako prijatno. U narednih nekoliko dana imaćete jako zanimljive susrete sa voljenom osobom i mogućnost lepih dogovora. Glavobolja. 

Škorpija

Bićete veoma iznenađeni reakciju vašeg partnera ali pokušajte da budete spremni na razgovor. Potrudite se da novčana situacija bude stabilnija jer vam to može predstavljati veliki problem narednih nekoliko nedelja. 

Strelac

Situacija u kući je veoma povoljna zahvaljujući vašim savetima kojima obradujete članove porodice. Na poslovnom planu se dešavaju neke interesantne stvari ali vi za to još uvek nemate želje  i ambicije. 

Jarac 

Vaša trenutna situacija u krugu porodice je veoma stabilna i zbog toga ćete biti dobro raspoloženi.  Pokušajte da se dobro organizujete kada su u pitanju potencijalna putovanja i neki vid odmora u narednih nekoliko dana.

Vodolija

Iščekujete neke odgovore od potencijalnih poslovnih saradnika i odgovor stiže do kraja dana. Bićete veoma uzbuđeni zbog saznanja da voljena osoba ima mnogo toga zanimljivog da vam saopšti..

Ribe

Situacija u krugu prijatelja se znatno popravlja,  imaćete veliku podršku osobe u znaku Jarca u vezi vaših nedavnih poslovnih promena.  Što se tiče zdravlja povedite računa o mogućim problemima sa kičmom. 

Komentari (0)
Loading