19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori
18:45 Horoskop Čarobni avgust: Ova 3 znaka ulaze u eru blagostanja, a evo ko će sresti srodnu dušu na moru
09:40 Horoskop Obogatiće se do kraja 2025. godine: Iznenadni priliv novca stiže za 4 horoskopska znaka, spremite se!
08:48 Horoskop Uvek su nekoliko koraka ispred svih: Najlukavije žene rađaju se u ova 2 znaka horoskopa
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. jul: Blizancima prilika za putovanje, Škorpiji bliski ljudi rade iza leđa, Devici stomak osetljiv
17:25 Horoskop Opasna nedelja za finansije: Retrogradni Merkur donosi velike probleme – ovi znakovi će doživeti novčani šok!
09:10 Horoskop Kakav ste roditelj prema horoskopu? Zvezde otkrivaju vaše vrline i mane - evo šta treba da promenite kod sebe
22:00 Horoskop Prati vas sreća: Ova 3 horoskopska znaka očekuju sjajne prilike u nedelju, 20. jula, prihvataju samo dobru energiju
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 20. jul: Lavovi će imati sreće na svim poljima, Škorpije da se čuvaju jedne osobe
13:07 Horoskop Kao da su rođeni na dvoru: Ovo su 3 najrazmaženija horoskopska znaka - a za jedan nikada ne biste rekli da je takav
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 19. jul: Bik dobija dobru zaradu, Blizanci, nemojte donositi nagle odluke, Škorpija, nek povede računa o spavanju
21:46 Poznati Poražavajući detalji o stanju Brusa Vilisa: Glumački velikan je preko noći ostao bez svega - sada više ne može ni ovo da radi
21:20 Poznati Milenijalci su ih obožavali: Nepobedivi tandem vraća se na male ekrane posle 22 godine!
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori