Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 08. april: Vodolije, danas je vaš dan, iskoristite ga na PRAVI način

Vesti 07.05.2023 18:30 0

Pogledajte šta vam zvezde govore

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 08. april: Vodolije, danas je vaš dan, iskoristite ga na PRAVI način

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje da postavite određene stvari kada je u pitanju posao i kada su u pitanju odnosi u kući. Situacija sa partnerom je stabilna i to zahvaljujući vašom isticanju razgovora. 

Bik

Danas je povoljan dan da se posvetite svemu onome što ste zapostavili unazad nekoliko meseci a tiče se poslovnih odnosa sa osobom u znaku Lava. Obratite pažnju na moguće problemi sa glavoboljom. 

Blizanci

Merkur je i dalje veoma negativno postavljen u odnosu na vaše polje ličnosti i najbolje bi bilo da ne donosite nagle odluke u narednih nekoliko dana. Pokušajte da se bolje organizujete kada su u pitanju odnosi u kući. 

Rak 

Do kraja dana sačekajte informacije sa svih strana kada su u pitanju odnosi u kući. Pokušajte da se koncentrišete što bolje kada su u pitanju odnosi sa decom ili sa mlađim članovima porodice. 

Lav 

Za vas je danas idealna pozicija da razmišljate o razgovoru sa partnerom koji će vas stabilizovati emotivno i poslovno. Partnerski odnos već neko vreme ne funkcioniše onako kako vi očekujete i važno je o tome razgovarati. 

Devica

Sadašnja situacija kada su u pitanju poslovni odnosi je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da mnogo toga terate po svom. Merkur vam je loše postavljen i najbitnije je da sačuvate unutrašnju stabilnost. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana probajte da se dobro organizujete kada su u pitanju odnosi u kući. Nemojte previše očekivati od drugih,  najbitnije da se ostanite na sebe i na svoje stavove. 

Škorpija

Previše ste tvrdoglavi da razumete potrebe vaše suprotne strane. U narednih nekoliko dana budite spremni na kompromis kada su u pitanju odnosi na poslu posebno kompromis sa osobom u znaku Vodolije. 

Strelac

Do kraja dana moguće je da ćete biti veoma fleksibilni za sve ono što ste mislili da nećete moći. Obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem zbog nerazumevanja sa  partnerom. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja je veoma komplikovana za poslovnog partnera. Čuvajte se " prijatelja"  i njihovih potreba da dominiraju u vašem životu. 

Vodolija 

Do kraja dana povoljne uslove za rad i sve ono što ste već tražili unazad nekoliko meseci. Bićete veoma ponosni na sebe i svoje stavove. Ljubavna situacija je veoma stabilna zahvaljujući vašoj želji da sve dovedete u red. 

Ribe

Vaša potreba da stalno maštatr posebno kada su u pitanju odnosi unutar ljubavnog odnosa je aktuelna. Vaša situacija na poslu je standardna i ne postoji razlog da se bilo kako nervirate ili osećate loše. 

Komentari (0)
Loading