Dnevni horoskop za UTORAK 02. maj: Ovom "ROGATOM" znaku se ne piše dobro, mora da obrati pažnju na jedno!

Vesti 01.05.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za UTORAK 02. maj: Ovom "ROGATOM" znaku se ne piše dobro, mora da obrati pažnju na jedno!

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama od strane partnera. Ne možete mnogo toga da promenite u tim odnosu jer je partner veoma dominantan i ljubomoran. Spavajte duže. 

Bik 

Danas se bavite se sportom i fizičkim aktivnostima. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je poslovno velika podrška i snaga. Ljubavni preokret vas očekuje u pozitivnom smislu. 

Blizanci

Merkur vam šalje zanimljive informacije o osobi koja vas interesuje i bićete veoma dobro raspoloženi zbog toga. Do kraja dana bićete veoma pozitivno raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. 

Rak 

Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući vašoj otvorenoj energiji.  Pokušajte da se koncentrišete na stvari do kojih vam je stalo posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i podržite njegove poslovne planove. 

Lav 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam donosi veliko poslovno angažovanje. Poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da sve bude po vašem. Morate da se naučite kompromisnom ponasanju. 

Devica

U narednom periodu od vas zahteva da budete što posvećeniji sebi i svojim planovima jer partner će biti takođe okrenut mnogo više sebi svojim poslovnim ambicijama. Obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem, posebno sa kičmom. 

Vaga

Tokom današnjeg dana od vas se očekuje da neke stvari razrešite posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Naučite da kažete ne i da odbranite svoje stavove tako što ćete pokazati svoje mišljenje otvoreno i jasno. 

Škorpija

Novčana situacija vam je nestabilna već neko vreme iako o tome ne volite da pričate. Pokušajte tokom dana da se koncentrišete na rešavanje poslovne i materijalne situacije jer je danas idealan dan za to. 

Strelac

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i bilo bi dobro da se neke stvari razreše po pitanju poslovnog vašeg angažovanja. Povedite računa u mogućim problemima sa partnerom zbog vaše neosnovane ljubomore. 

Jarac

Venera aktivira vaše polje komunikacije i saradnje pa će partnerski odnos danas biti veoma aktuelan. Od vas zavisi kako će se stvari odvijati jer partner je već neko vreme prepustio stvari isključivo vama.

Vodolija

Vaša tvrdoglavost danas dolazi do izražaja jer nemate snage da se borite i ubeđujete se sa drugim ljudima. Poslovna situacija je stabilna. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i proverite pritisak. 

Ribe

Vaša poslovna situacija zahteva da se mnogo iskrenije ponašate i da ne krijete ništa od drugih. Najvažnije je biti je u skladu sa sobom i sa svojim stavovima.  Ljubavna situacija je na prekretnici zbog partnerovih poslovnih planova. 

Komentari (0)
Loading