Ovnovi, spremite se: Naredna nedelja će vam biti jako teška

Vesti 29.03.2023 19:18 0

Pogledajte šta vam zvezde govore

Ovnovi, spremite se: Naredna nedelja će vam biti jako teška

Pixabay

Ovan 

Tokom dana najbolje je da se posvetite poslovnim saradnicima i na taj način pokrećete pozitivnu energiju svih zaposlenih. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. 

Bik 

Osoba u znaku Ovna koja je veoma poslovna važna, tokom celog dana vas nervira svojim planovima. Opustite se maksimalno i nek drugi vode računa o poslovnim aktivnostima. Zdravlje je pod uticajem unutrašnje nervoze. 

Blizanci

Komunikacija sa partnerom je previše zahtevna odnosno partner od vas očekuje mnogo više. Poslovni sastanak sa osobom u znaku Lava će biti veoma uspešan. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Bitno je da se posvetite svemu onome što je bitno za vas. Ne dozvolite da se partner poigrava sa vašim emocijama jer je to veoma negativno po vaše emotivno zdravlje.

Lav

Tvrdoglavo odbijate da se posvetite onima koji vas iritiraju posebno kada se radi o vašim poslovnim saradnicima. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa stomakom. 

Devica 

Previše ste umorni i ovo je idealan period da se posvetite svemu onome što vas opušta. Najbolje bi bilo da se okružite prijateljima i da se na taj način pokrenete dobru energiju. 

Vaga 

Do vas je kako ćete se postaviti u odnosu na partnera. On očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. Vrlo lako možete ući u sukob koji nije nimalo jednostavan. 

Škorpija

Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa novcem zbog sukoba u krugu porodice. Situacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate. 

Strelac 

Uvek se sve lomi na vas. Posmatrajte malo stvari sa lepše strane života i danas se osećate bolje jer ce i partner pokušati da vas oraspoloži. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Osoba u znaku Ovna je veoma komplikovana i to vas veoma uznemirava. Poslovna situacija je stabilna i to je ono što vas čini stabilnim i u emotivnom smislu. Glavobolja. 

Vodolija 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva i to utiče na vaše mentalno zdravlje. Bićete skloni da se posvetite partneru ali ne do kraja. Imate probleme sa stomakom.

Ribe 

Danas je veoma loše raspoloženi zbog loših informacija u vezi poslovne situacije. Najvažnije da razumete da se sve može popraviti samo ako ima dobre volje. 

Komentari (0)
Loading