Dnevni horoskop za UTORAK, 4. mart: Ovaj znak se neće provesti LEPO, bolje da prespava ceo dan

Vesti 03.04.2023 19:30 0

Evo šta vam zvezde pripremaju za sutra

Dnevni horoskop za UTORAK, 4. mart: Ovaj znak se neće provesti LEPO, bolje da prespava ceo dan

Shutterstock

Ovan 

Narednih dana bićete pod jakim utiskom voljene osobe. Nemojte se previše brinuti o drugima jer svako je kovač svoje sreće. Posebno se ovo odnosi za članove porodice. Nikome niste dužni da se pravdate. 

Bik 

Unutar vaseg porodičnog odnosa mnogo toga ste zapostavili i sada vam se sve vraća kao bumerang. Niko nema prava da vas smara i uznemirava. Venera ukazuje na rešavanja emotivnog statusa posebno ako ste skoro ušli u ljubavnu vezu. 

Blizanci

Mars u Raku aktivira vaše polje poslovne komunikacije i zarade pa cete biti previse otvoreni za pregovore u vezi poslovne situacije. Čuvajte se duplih standarda i kvaliteta u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. 

Rak

Mars u vasem znaku je veoma komplikovano "stanje " i to negativno utiče na vaše zdravlje i povedite računa o mogućim blokadama u vezi emocija. Osoba u znaku Jarca vam je velika podrška za večerašnje odluke. 

Lav 

Vama je veoma zategnuta situacija sa partnerom i to je nešto na šta ne možete predugo uticati. Čuvajte se duplih prijatelja i mogućih problema sa spavanjem zbog stresnih situacija zbog želje da rešavate tudje probleme. 

Devica 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja je veoma važna u vašem poslovnom planu. Ljubavni odnosi su veoma nestabilni jer ne možete da kažete iskreno ono što mislite. Zdravlje je stabilno. 

Vaga 

Tvrdoglavost vam je danas veoma aktuelna posebno kada su u pitanju ljubavne odluke. Partner vam zamera što ste previše emotivno zatvoreni i zapravo to govori o tome koliko sebe emotivno trošite. 

Škorpija

Tokom ove nedelje od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. Bićete pod jakim utiskom voljene osobe koju već neko vreme previše trpite i imate problem zbog toga. Čuvajte zdravlje. 

Strelac

U narednih desetak dana bićete pod velikim stresom zbog toga što porodica mnogo toga očekuje od vas. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život. Niko nije vredan pažnje samo onoliko lo je zaslužio. 

Jarac 

Pod velikim ste strahom u vezi posla iako to nije vama uobičajena pojava. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja vam prenosi svoju verziju sebe i svojih shvatanja. Glavobolja. 

Vodolija 

Tokom dana obratite pažnju na moguće probleme sa zdravljem posebno kada su u pitanju emocije i stres zbog toga. Bili ste preopterećeni poslovnim partnerima i klijentima koji nisu na vreme umeli da se organizuju. 

Ribe 

To što ste previše otvoreni i zahtevni u ljubavi, to je ipak vaš problem koji se ponavlja već neko vreme. Sve je važno u životu ali najvažnije je da ste sa sobom odlučni po pitanju novih životnih odluka. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading