Dnevni horoskop za petak, 21. april: Ovnovi, čuvajte se, vaše emocije će vas puno koštati

Vesti 20.04.2023 19:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za petak, 21. april: Ovnovi, čuvajte se, vaše emocije će vas puno koštati

Shutterstock

Ovan 

Idete do krajnosti koje vas mogu emotivno koštati ali vaša tvrdoglavost je jako velika. Situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da se posvetite svemu do kraja. 

Bik 

Ljubavna situacija je veoma važna da se reši što pre i ceo dan ste zbog toga veoma napeti i nervozni. Čuvajte se duplih standarda u oblasti profesionalnog života jer vam se možete " vratiti kao bumerang" u negativnim aspektima. 

Blizanci

Početak dana je pod uticajem Marsa i njegove pozicije koja vam stvara osećaj tenzije. Do kraja dana je važno napraviti dobru organizaciju sebe i svojih poslovnih saradnika. Glavobolja. 

Rak 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Previše tolerantni ispadate u očima drugih a to je samo način da dobijete odredjene poslovne situacije. 

Lav 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da budete u tome najbolji. Ljubavna priča je smeštena u vašem srcu jer partner je već neko vreme ljut na vas. To je zbog njegove potrebe da dominira. 

Devica 

Sam dan će biti generalno uobičajen ali važno je uživati u svojim planovima i željama koje se mogu ostvariti bez mnogo vašeg zalaganja. Osoba u znaku Ovna vam objašnjava detaljno stanje u kojem se nalazi i to vas može dodatno opteretiti. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca a to će vam pomoći da se posvetite svemu onome što ste planirali. Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom. 

Škorpija

Vaša situacija u ljubavi je potrebno da se razreši do kraja. Ljubav već neko vreme ne osećate onako kao pre. Probajte da se ne nervirate unapred za sve što može i ne mora biti. Problem sa zdravljem, kičma. 

Strelac

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će izgledati poslovna podrška za koju mislite da ćete stopostotno dobiti.  Komunikacija sa partnerom i njegovim emocijama je veoma komplikovana zbog vaše ljubomore. 

Jarac 

Saturn odredjuje raspoloženje posebno tokom današnjeg dana. Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim prijateljima i porodici. Potrudite se da ne posmatrate ljude oko sebe kroz prizmu negativnosti. 

Vodolija 

Merkur aktivira vaše polje ljubavi i razumevanja što znači da ćete biti veoma dobro organizovani. U narednih nekoliko dana bićete pod novim oblikom razumevanja u vezi odnosa sa majkom. 

Ribe 

Vaše zdravlje i sam imunitet su diskutabilni jer vec dugo traje vaša agonija. Ne umete da se izborite za sebe i ono što je vaše. Problemi sa spavanjem zbog stresa na poslu. 

Komentari (0)
Loading