Dnevni horoskop za UTORAK, 01. novembar: Blizanci, budite spremni na SARADNJU, a Lavovi, danas odnos sa partnernom na staklenim nogama

Vesti 31.10.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za UTORAK, 01. novembar: Blizanci, budite spremni na SARADNJU, a Lavovi, danas odnos sa partnernom na staklenim nogama

Pixabay

Ovan 

Današnja situacija u vezi posla je veoma stabilna i bićete veoma srećna zbog toga. Obratite pažnju na moguće probleme sa glavoboljom. 

Bik 

Situacija sa partnerom je pod negativnim uticajem Marsa i vi ste jako nervozni zbog toga. Probajte da budete strpljivi i da ne rešavate stvari sukobom. 

Blizanci

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko zanimljivih susreta što se tiče poslovne saradnje a najviše se ističe saradnja sa osobom u znaku Jarca. Budite spremni na saradnju jer vam to donosi profit. 

Rak 

U krugu porodice imaćete veliku podršku što je vama veoma važno. Vodite računa kako trošite novac posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Problem sa pritiskom. 

Lav 

Mesec aktivira vaše polje prijatelja i imaćete veoma iscrpne razgovore sa njima. Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima sa partnerom. 

Devica 

Tvrdoglavo se ponašate kada je u pitanju odnos sa nadredjenima. Volite da isterate pravdu pa makar je to vama neki vid štete. Nemojte glumiti žrtvu. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana očekuje vas veoma bitna poslovna situacija sa osobom u znaku Ovna. Pokušajte da se koncentrišete na posao do kraja dana. Ljubav je stabilna. 

Škorpija 

Konkretno ste posveceni svemu što se desava u krugu posla a posebno kada je u pitanju odnos sa osobom u znaku Lava. Potrudite se da više vodite računa o zdravlju i hroničnim problemima od pre. 

Strelac 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja sa partnerom. Necete biti zadovoljni poslovnim rezultatima i ulazite u otvoren sukob sa osobom u znaku Lava. 

Jarac 

Ambicije su vam velike do kraja dana ćete dobiti potvrdu za sve ono što planirate u narednih mesec dana. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška i to najbolje iskoristite. 

Vodolija 

Situacija u krugu porodice je veoma nestabilna zbog vaše iskrenosti. Vodice do kraja dosledni u onome što nameravate i o tome obavestite partnera. Problemi sa migrenom. 

Ribe 

Vaša novčana situacija je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da se drugima nadjete u nevolji. Do kraja dana povoljne informacije stižu do vas u vezi poslovne saradnje. 

Komentari (0)
Loading