U 2023. godini ove BOJE označavaju BOGATSTVO: Izaberite NOVČANIK u jednoj od OVIH nijansi i privucite NOVAC i obilje

M. G. Vesti 22.10.2022 08:30 0

Srećna boja novčanika u 2023. godini tumači se na osnovu kineskog kalendara i feng šuiju. Pošto će 2023. biti godina Vodenog Zeca, ove nijanse se ističu kao magnet za obilje.

U 2023. godini ove BOJE označavaju BOGATSTVO: Izaberite NOVČANIK u jednoj od OVIH nijansi i privucite NOVAC i obilje

unsplash

Prema kineskom horoskopu trenutno smo u godini Vodenog Tigra, ali 22. januara 2023. počinje lunarna godina Vodenog Zeca i trajaće sve do 24. februara 2024. Godina Zeca smatra se izuzetno pozitivnom i prosperitetnom, osim što odlaže sukobe i komnflikte, donosi mir, čini da ljudi budu otvoreniji, pozitivniji, da se više fokusiraju na radost, a ne samo na probleme.

Godina Zeca obično donosi klijanje, rast i razvoj. Stoga je za neke horoskopske znakove ovo sjajna godina za postavljanje temelja poslovanja i profesionalni razvoj. Prema feng šuiju je zato važno da koristimo alate koji nam mogu dodatno pomoći da pojačamo dobru energiju.

Kada je reč o bojama, stručnjaci za feng šui ističu da su najsrećnije boje 2023. crvena i roze, ali i plava i zelena. Možemo odabrati odeću u ovim nijansama i ukrasiti kuću ili kancelariju predmetima u srećnim bojama 2023. godine. Ipak, ono što mnoge najviše interesuje jeste koja boja se preporučuje za novčanik.

Postoje određena feng šui pravila za novčanik kako biste privukli više novca, a u 2023. godini se izdvaja crvena kao najpreporučljivija boja za obilje, novac, prosperitet. Ipak, najvažnije je da se vama dopada ono što nosite, jer ukoliko se ne osećate prijatno sa tim, onda ništa drugo nije važno.

Ukoliko vam se ne dopada novčanik u crvenoj boji, u godini Vodenog Zeca možete kupiti novčanik u tamnoplavoj boji, jer ona predstavlja simbol vode, a i sama voda simbolizuje obilje i prosperitet. Takođe u ovom kontekstu može se koristiti tamnozeleni novčanik.

Možda ćete nekim dragim osobama želeti baš za Novu godinu da poklonite novčanik, pa se potrudite da ga izaberete u crvenoj tamnoplavoj ili tamnozelenoj, i ne zaboravite unutra da stavite bar neku paricu - novčanik se nikada ne poklanja prazan.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading